2009. február 25., szerda

Kulcstartó

Ma egyszer csak jött az ihlet, hogy kulcstartót kell készítenem, mert kitűzőt nem, de kulcsot mindenki hord magával.  A gyerekek olyan rendesek voltak, hogy szokásukkal ellentétben 3 órát aludtak ebéd után, így mindenre volt időm, a kivitelezéstől a fényképezésig, sőt a Meskára is feltettem. Természetesen itt is a muffin az első motívum. :) Mert olyan édes. :) És felhasználhatók szerelmetes szalagjaim. Valahogy becsempészem a műbőrt is...   És már jót nevettem a következő, hajcsat projektemen is. Van már hozzá alapanyag, úgyhogy remélem mihamarabb készen lesz.
Addig is, a mai termésből:

2 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Annyira kedves ez a kulcstartó! Meg az a kis tűpárnácska is.
Filozofáltam, hogy miért is csinálsz ilyen csöpp kis aranyosságokat. Aztán kitaláltam. Szinte látom is, ahogy a két huncutzsiványod berohan a hóember építésből, bekapja az ebédet, és zsupsz, bedől az ágyba mindkettő, legalább kettő percre, mivel borzasztóan elfáradtak. Na akkor anya előkapja a fércelőtűjét, meg a csöpp kis anyagfecnikéket, és lopva összevarrja, lesz, ami lesz alapon, hátha a zsiványok akár még három percig is nyugton maradnak. És láss csodát, születik egy csinos kis kulcstartó. Gyors elpakolászása következik a kellékeknek, és jaj, már jön is a két huncutka.
Elképzeltem azt is, hogy mi lenne a két kis pasi nélkül. Aztán rájöttem, hogy talán nagyobb méretű vagy létszámú alkotás kerülne ki a kezeid közül, de nem lenne bennük annyi kedvesség és báj, mert hiányoznának a kis múzsáid. Ez tehát így tökéletes, ahogy van. És én egyre jobban szeretem a dolgaidat.

Fércművek írta...

Nagyon örülök neki, és igen körülbelül így néz ki az "alkotás", de sose fáradnak el. Tényleg!
Nagyobb dolgokat is szeretnék, de ahhoz még tanulni kell, sokat, meg gyakorolni, de olyan kevés az idő. Hónapok óta azon gondolkodom mi mindent tudnék csinálni, ha valami csoda folytán nekem nem kellene aludni éjszakánként... Bár lehet, hogy az is kevés lenne. :)