2009. február 27., péntek

Műbőrvadászat

Az itthoni készlet kicsit színhiányos. Ez így a politikailag korrekt megfogalmazás, mert csak barna és fekete volt itthon, de hát az ihlet hajt, így szereznem kellett egy kis alapanyagot. Boltban én még színeset nem nagyon találtam, úgyhogy irány a turi. Háááát, nem kevéssel jöttem haza, de még így is csak 2400 forint volt ez mind és az a vicces, hogy útközben csak az anyag lebegett a szemem előtt, de itthon már tetszik belőle egy pár és nem esik jól vágni belőlük. Na nem mintha hordanám őket, de mégis... (Már most bánkódom, hogy a kis fekete Samsonite hátizsákom egyszer véget ér, mert már rég nem gyártják és ezt a mostanit is Ebay-ről sikerült beszerezni, mert az előző már nem bírta a strapát, amit nem csodálok. Az összes táska a szekrényben lustálkodik, de ő mindig be van fogva.)
Érzem holnap ez már nem lesz probléma és munkának látok. :)

7 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Van egy különleges, bronzos fényű barna műbőröm, ha úgy gondolod, hogy tudnád használni, akkor szívesen küldök belőle. Meg ígértek nekem egy szatyor (nem tudom mekkora, és milyen színeket tartalmaz) műbőrfecnit, de valószínűleg én nem tudom hasznosítani mindet, annak egy részét is felajánlom. Ha már ennyire rákattantál.

Fércművek írta...

Hát, nagyon szépen megköszönném. Biztosan meg tudnám hálálni valamivel...??? Úgysincs kinek ajándékot készítenem. :)

Anais írta...

Niiincs? :)) az hogy lehet? o:))

Öcsém beleszeretett a barna maciba...de még nem döntöttem el hogy megérdemel e egyet, a kis bigyó! :)))

Fércművek írta...

Megérdemli :) Neki is Z betűs kell? :)

Anais írta...

Na jóóóóó! :-) Igen, Z betű! KösziKöszi! :)

irisz írta...

a kékgolyó utcában van egy bőrös műhely, pont a veled való találka után tértünk be, ott van egy nagy doboz fecni, ha valami speckó kell, lehet h. érdemes benézni oda... pont ilyen mackónyi és egyéb lény méretű darabok :)

Fércművek írta...

Köszi, megnézem majd. :)