2009. március 8., vasárnap

A mai termés

A mai termés egy táska. Nem tudom még eldönteni, hogy Meska kompatibilis vagy sem és úgyis hiányzik róla még valami, úgyhogy alszom rá még. Az alábbi övcsatból szeretnék rá egy kis díszt, de nem olyan könnyű kivitelezni mint gondoltam, úgyhogy azon is lehet még agyalni. :)

Persze nem bírtam magammal és mégis folyamatban vannak további ruhácskák. Köszi a bíztatást Lidércke.

Ígértem "szörnyűségeket" :), úgyhogy bemutatom új teremtményeimet, de ma még csak kép nélkül. Hadd furja az oldalatokat a kiváncsiság kedves olvasóim. :)

Zsebrémek név alatt fognak futni.
A rémecskéim mind egyediek, kézzel varrottak, nem találsz köztük két egyformát. Azt nem mondanám, hogy beszélnek magyarul, de magyarul hallgatnak. Mindegyikük külön-külön személyiség. Szívesen lógnak veled bárhol.
A zsebrémek a szalag és zsinórlábúak nemzetségéből valók. Különbözőségük ellenére közös tulajdonságuk, hogy majdnem mindig fülig ér a szájuk. (Persze csak ha van fülük. :) )

Hát ennyit előzetesen.:)

1 megjegyzés:

Lidércke írta...

Izgatottan várom a zsebrémeidet. :) Van egy zsinórlábú macskánk, Mörrenmorcogi Micó, ő nagy kedvenc itthon. Valahogy mégis úgy sejtem, a te zsinórosaid egész más stílust képviselnek majd.... :)
A táska is szép lett! A kockás bélés remekül passzol hozzá.