2009. március 23., hétfő

Naná, hogy megint táska

Hát ez lett a lakásdíszítésből. :))))Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. A közbélésen kívül még mivel szoktátok stabillá tenni a táskákat? Én azt szeretném, hogy megálljon magától, ha lerakom az asztalra. Vagy már megint túl sokat akarok?Na futok, mert megint vettem valamit a Meskán és át kell vennem. :))

13 megjegyzés:

Anais írta...

Csini! :-)

szarvasmici írta...

Létezik egy karate vászon nevű anyag, ami jó vastag, és elég jó tartást ad a táskának, de használat előtt be kell avatni. Én a menyasszonyi ruhám fűzőrészét azzal merevítettem, és halcsonttal. Pontosabban halcsont utánzattal, ami szerintem egy táskának is jót tehet. De ha a külső anyagot megsteppeled (csak szolidan is elég) egy vékony flízzel, és a bélésanyagba is teszel flízt, akkor az is jó megoldás. Sőt szerintem ha a külsejét merevítő közbéléssel megvasalod, a bélés pedig jó fajta steppelt anyag, akkor az is jól tartja. Az aljába pedig én konkrétan azt a műanyag alátétlapot szoktam tenni, amin a gyerekek írnak az iskolában. Ezt ollóval könnyen lehet vágni. Így nyugodtan lehet mosni a tatyót.

hordosv írta...

Én előlap fóliát szoktam használni a játékok merevítésésre, de nem tudom nálad táskához beválhat-e. Esetleg próbáld ki.

Fércművek írta...

Na majd legközelebb kipróbálok egyet-kettőt, mert minden táska után megfogadom, hogy soha többet, mert nem olyanok, amilyeneket megálmodok. :(

Szarvasmici: Nem mondod, hogy Te varrtad a mennyasszonyi ruhádat??? Wow!

anuka írta...

Micikéből én igenis kinézem!!!!!

Zsukka írta...

Nekem is az vált be, hogy viszonylag vastag vliessel tűzöm össze vagy az előlapot, vagy a hátlapot. Ezen kívül táskamerevítőt szoktam bele tenni, de azt csak ritkán, mert magát az anyagot nem annyira szeretem. Szóval a főfő stabilizáló a vlies.
Mici meg lesszives az internet nyilvánossága előtt is felvillantani azt az esküvői ruhát :o)))

Fércművek írta...

Arra én is kiváncsi lennék!! :))

szarvasmici írta...

Honne... nagyon szívesen. Mindjárt kerítek is elő fotókat.

bildiko írta...

Csodaszép ez a táska!!!

Fércművek írta...

Köszi! :)

Zsuzsi írta...

Szuper ez a táska!Na persze én már nem hozhatok haza táskát mert kitesznek velük együtt:o)

Kata írta...

Gyönyörű szép a táskád! :D

Fércművek írta...

Köszi! Biztos én is azért varrok itthon, mert haza már nem jöhetnék eggyel sem. :)))) Már az anyag vásárlása is necces. :)))