2009. április 27., hétfő

Megpecsételődött a sorsom :)

Történt, hogy készíttettem nyuszis pecsétet. Az anyagdarabok mögé fogok pecsételni vele kicsi logo-t, meg a borítékokra, meg most perpillanat mindenre, amire lehet. :) Persze jobb lenne egy profi logo, dehát így 100% handmade. :)

A nyuszi mellett, azért nem hanyagoljuk el a többi állatot sem, sőt néha meg is látogatjuk őket. Tudom, hogy már mindenkivel előfordult, de velem régen, meg most meg is lett örökítve, hogy zsiráfot etetek. Hát meg kell hagyni nagyon illedelmesen, óvatosan, bár egy kicsit rámenősen veszik el a falatot. Jó volt állatkertezni és mivel bérletünk van, azt hiszem sok élmény fog még ott érni mostanság. :)És mivel nincs ellenemre, ha egy blog személyes elemeket is tartalmaz (sőt! :) ) és egyre több távolabb élő családtagom is látogat, itt vannak a gyerekek is. :)Barnus a kutyusos kendőben. Alig várom, hogy kicsi legyen nekik, hogy felhasználhassam az anyagot. :)És egy kis kockás összeállítás a la Ambrus.

15 megjegyzés:

Anais írta...

Ó, szerelmem, Ambrus! :-)

Zuper a pecsét nagyon, meg a kuckód is!

Fércművek írta...

Még jó, hogy a Barnus még nem tud olvasni. :)))) A többit gyere és csekkold le. :))))

Anais írta...

Barnust csak szimplán imádom! :-)

Madrid után feltétlenül tiszteletemet teszem és csekkolok :)

Anais írta...

Azt még meg kell jegyeznem (már megint:) Ambrussal kapcsolatban, hogy a komoly, hallgatag férfiakért mindig is odavoltam :))

kiseri írta...

Gyönyörű fiaid vannak!!! Ezek a melegbarna szemek... az ilyenektől olvadok...
Hanna kedvence is a zsiráfetetés, márciusban nyalatta végig a tenyerét és nem lehetett elrángatni tőlük. Azóta a zsiráf a kedvenc állat, a szempilláival és a tekintetével, és szomorú, hogy nem lehet ölbevenni és babusgatni... milyen kitolás ez a Teremtőnktől: itt egy ölelgetnivaló állat és akkora, mint egy hegy!

kiseri írta...

És nagyon szeretem a logod, miért kéne profi??? Ez a legtökéletesebb "férces" logo!!!
És hogy készült a pecsét?

Fércművek írta...

Megrajzoltam, elmentem egy bélyegzős boltba, hogy ezt készítsék el nekem, aztán el is feljtettem, majd az anyukám hazahozta. :)))

Nina írta...

Nagyon klassz a pecséted! Hogy tudtad ezt sk megcsinálni??? Hihetetlen :) Ötletes és ügyes kezeid vannak!

kiseri írta...

nagyon jóóóóó!

szarvasmici írta...

Szuper, "kis" bumfordi, békebeli pecsétnyomó. Ez is olyan fércötletes, ügyes dolog. Meg aranyos is. Szinte látom, ahogy próbálgatod ki mindenen. :)
A zsiráfetetés nekem is annyira tetszett, imádtam, ahogy a mérhetetlenül hosszú, kékes színű nyelvével elkapja a cuccokat. Rá is bazíroztunk a dologra, direkt jó messzire tartottuk a szájától a kaját. :) De mindig elérte.

Babra írta...

Szuper a pecsét is, de a fiaidtól odavagyok!!:D

Fércművek írta...

Köszönöm a fiúk nevében a szép szavakat! :)

Zsukka írta...

Csinin a pecsét, és abszolút illik a Fércművekhez :o)! Mi a hétvégén készülünk zsiráfot etetni, ha az időjárás is úgy akarja. Édesek a kölkök :o)!

Barbi írta...

Szuper a pecsét, a gyerkőcök meg még inkább! Éééédesek!

Névtelen írta...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區