2009. április 11., szombat

Most nem a Húsvétról írok, mert arról sokan írnak és mindenki ünnepli ahogy gondolja, szokta, látta. Ma olyan jó érzés vett rajtam erőt, hogy gondoltam megírom Nektek, hogy mennyire örülök, hogy megismerhettelek Benneteket. Azon gondolkodtam el, hogy mióta ez a blog van, mióta a Meskán megjelentem, annyi kedves szót, visszajelzést, bátorítást kaptam, hogy itt az ideje, hogy megköszönjem. Csak úgy. Mert nagyon nagy öröm, ha másnak is tetszik amit csinálsz. Külön megtisztelő, ha valaki ezt annyira tartja, hogy fizessen érte, sőt bízik benned annyira, hogy megbízzon új dolgokkal is. Engem, aki fél évvel ezelőtt még egy jót röhögtem volna, hogy az általam készített, kitalált dolgok tetszhetnek valakinek, néha csak állok és nézek magam elé, hogy ezt nem hiszem el. 14 évesen a pályaválasztási tanácsadóban csak annyit mondtak, hogy tanuljak keményen, mert a kézügyességemből sosem fogok megélni.:) Így is tettem, de most már örülök, hogy megmakacsoltam magam és kb. 20 évvel később mégis nekiláttam. Ilyenkor mindig azt kérdezgetem, hogy mit csináltam eddig? :) Persze tudom a választ, de akkor is. :)
Így támadt nekem ünnepi hangulatom Húsvéttól függetlenül. Azt hiszem most már simán tovább tudnám adni a barátság díjakat, de most már a ló túloldalára estem, mert 8-nál biztos nem tudnék megállni. :) Csodálatos dolog régi barátokat újra látni, másokat olvasni és magadra ismerni, olyan emberekkel találkozni, akikkel egy hullámhosszon vagy. És mindez a blog/Meska miatt.

Röviden: Köszönöm, hogy vagytok, olvastok.

9 megjegyzés:

Betti írta...

Ez nagyon szép és megható, főleg így az ünnep előtt :)

Fantasztikus dolgokat készítesz, nemcsak szépen varrod meg őket, hanem igazán különlegessé is teszed őket azzal az élettel, amivel megtöltöd az anyagot. A Maci orrával vagy a sárkány gyúlékony jelvényével, a zsebrémek fogaival, stb.

Szerintem nagyon jól tetted, hogy professzionálisan is elkezdtél kézügyeskedni. Csak azt tudom kívánni, hogy ugyanilyen lelkesedéssel folytasd, és soha ne hagyd abba!

Köszönöm a blogot, a Meskát Nyuszi és Fitz nevében is! :)

A. írta...

Hát ez igazán szép gondolat, így ünneptől függetlenül, bár én csak új jövevény vagyok a blogodon, de öröm nézni, ha valaki ilyen szép dolgokat csinál, mint Te. Úgyhogy csakígytovább!

Fércművek írta...

Látjátok, pont erről "beszéltem". :)) De azért a professzionálistól még fényévekre vagyok. :))

Betti írta...

Ha ez a fényévek, akkor pláne nagyobb izgalommal fogom látogatni a blogod, hogy mikor jön az ennél is szuperebb időszak :)

szarvasmici írta...

Én azt gondolom, hogy sokan hálásak lehetünk Neked azért, hogy idetévedtél, és itt ragadtál. Én speciel itt Nálad mindig jókat nevetek.
Külön jó, hogy nem hagytad magad, és csakazértis ott vagy a Meskán! És a kezdeti édes csöpp kis kitűzők után hihetetlenül nagy változáson mentél keresztül, és egyre bátrabban egyre nagyobb dolgokat csinálsz!
Igen! Mi köszönjük, hogy itt vagy, és megosztod ezt velünk!!!

Lidércke írta...

:))
Én is úgy érzem, hogy van valami belevarrt vidámság a játékaidban. Jó nézni őket. A többit meg tudod, írtam már... :)

hordosv írta...

Nagyon jó volt találkozni veled.Bori bárány családtag lett nálunk és már a fiam is tudja, hogy csak kölcsönbe kaphatja meg. Szóval nagyon örülünk mindannyian, hogy olvashatunk és láthatunk téged a MESKA-n is

nagycsili írta...

Hát, a párom nem nagyon lelkesedik a kézműves cuccokért, de a zsebrémeiden olyan jót vigyorgott.És le a pályaválasztási tanácsadókkal!:)

kiseri írta...

Nem is tudok mit írni, olyan jó, hogy vagy! És kész!