2009. április 29., szerda

Újabb apróságok

Ma elapróztam magam. :) A sablonok kiterítésénél már tudtam, hogy kitömetlenül is lesz velük egy-két ötletem. Az egyik a kulcstartó. Mert nem mindenkinek kell nagy állatka, de egy kicsi mindenki életébe beleférhet. :) Persze azért a pocakjukat egy kicsit kitömtem, de mégse lehetnek testesebbek a kulcscsomónál...

Két kitűzőt is készítettem, mert a boltból már hiányolták az apróságokat. A régieket vagy elajándékoztam vagy lusta vagyok feltenni. :) Ehhez kapcsolódik egy próba, mert - mint ez már kiderült - cimke mániás vagyok.:) Sznobnak nem nevezném magam, de imádom ha valami az utolsó részletekig ki van találva. Nagyon szeretem ha egy márka az utolsó gombig "ad magára". Egy bizonyos márkának például mániákusan gyüjtöm a cimkéit. Régebben minden kollekciójuknak évszakonként más és más cimkéi voltak. És mindegyik gyönyörű... na mindegy, nagyon elkalandoztam. :) Szóval valahogy meg szerettem volna különböztetni a kitűzőket is, mert korábban már kiderült, hogy a szalagos cimke egyszerűen túl nagy hozzájuk. Úgyhogy gondoltam, hogy kipróbálom a zsugorkát. Ha gombot lehet belőle készíteni, akkor egy pici feliratot is, amit két oldalt kilyukasztok és ezek segíségével felvarrom a zsugorka logot a megfelelő helyre. Tádám. :) Egy kicsit még csiszolok a technikámon és ezentúl ez lesz a megoldásom erre a "problémára". :)

4 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Na most ezzel csak az a problémám, hogy itt sorakoznak a M-icis zsugorkák, mert ezt én is nagyon ügyesen kitaláltam. Csak én egy lyukkal, és lógatva képzeltem el. Vagyis nem is tudom, hogy igazából hogyan akartam, csak gondoltam ilyen is kell. Mint a papír lógók. De Te abban is gyorsabb voltál. Kövezz meg, de azért sem fogom elrejteni ezeket.
Csak tudd, hogy eléggé egy rugóra jár az agyunk. :)

Barbi írta...

Micsoda piciségek! Nagyon jók!

kiseri írta...

Nagyon édesek ezek a popósmintás vagyis mintáspopós állatkák! És én is pont a zsugorkán gondolkodtam múltkor, csak félek az ilyen sütnivaló cuccoktól... Fantasztikus lett így ez az extramini címke!

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看