2009. április 21., kedd

WIP és nevetés

Kiszabtam gyorsan a legújabb állatkákat és nagyon megtetszettek így sormintának is. Gyorsan lekaptam őket. :)Aztán ebéd, lefekvés és anya lazít egy kicsit. Szörfölök erre-arra és egyszercsak röhögőgörcsöt kaptam. Szoktam én nevetni kicsit és nagyon is, de ez most túl ment minden határon. Sokan olvassák ezt a blogot, de most idelinkelem ezt a bizonyosat. Nagyon tetszik a 100-as lista is tőle. Lehet, hogy a 100. bejegyzésre én is megpróbálom, de nem tűnik könnyű feladatnak. Már ha akkor még kiváncsi rá valaki. :)))

6 megjegyzés:

Nina írta...

Ez egy szupi kép lett!

Elolvastam azt a bizonyos blogbejegyzést, folynak az én könnyeim is :D Annyira jóóóó! köszi!

Fércművek írta...

A többit is érdemes! Jó régóta írja, úgyhogy elkezdem az elejétől, de mindennap csak egy kicsit, hogy soká tartson. :))

Daniella írta...

Köszönöm nagyon!!!

Fércművek írta...

Mi köszönjük! :)

niniel írta...

hajnali fél2kor a földön gurulva, könnyes szemmel nem bírtam abbahagyni a nevetést..családom nem kis felháborodására:) Majd nekik is megmutatom a blogot, köszi fércművek:) meg persze Daniella!

Névtelen írta...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風