2009. május 21., csütörtök

Három a magyar igazság

Ma este varrni kellett volna. Persze mindenki türelmes, de rengeteg elmaradásom van, meg javítani valóm, meg persze ott van Colette játéka, szóval lett volna mit csinálni DE... Persze ilyenkor jön egy visszautasíthatatlan ajánlat, hogy mással töltsem az estét, mit estét, éjszakát. :)
Mostanában néhány pillanatra mintha a "régi" életemet élném. Éjszaka csatangolok a városban, utolsó busszal megyek haza,stb.
Anyukám felhívott délelőtt, hogy megint kapott tiszteletjegyeket a Szépművészeti Múzeumba, ahol kéthetente csütörtökönként 10-ig vannak nyitva és tárlatvezetéseket is tartanak. Vagy hármat be is terveztünk, mert Barnus azt mondta elenged. Amikor indulni készültünk, akkor persze már más volt a helyzet, úgyhogy meg kellett várni a fürdést, lefekvést, de az utolsó Mucha tárlatvezetést még elcsíptük. Mert hiába voltam kétszer is ott mostanában, még nem láttam vezetéssel egybekötve. Hát most ez is megvolt, úgyhogy azt hiszem többször már nem megyek. :) (Bár sohase mond, hogy soha. :) Két hete még abban reménykedtem, hogy legalább egyszer eljutok...)
Egy kedves, bohó művészettörténészt kaptunk ki. Azt hiszem ő is jól mulatott magán, de mi is rajta. Meg tudtam érteni, én is fáradt voltam. :)) Csak a helyszínelőket sajnáltam, mert már két részt kihagytam. :( C'est la vie...

Holnap remélem hamar álomra hajtja mindenki a fejét, mert rengeteg varrnivalóm van!!
(Na most itt teremhetne egy tündér három kívánsággal, mert a világbékén és a mindenki legyen egyészségesen kívül biztos kérnék még egy plusz napot. :) )

Nincsenek megjegyzések: