2009. június 2., kedd

Kicsit eltüntem

A nem létező szabadidőmben próbálok minden kérésnek eleget tenni.  Lehet, hogy egy rutinos varrónak az általam készített dolgok egy fél nap alatt meglennének, de nem vagyok az. :( Útközben meg családon belül elhagytuk a fényképezőgépet, úgyhogy a régivel próbáltam egy-két képet készíteni Döméről, aki megint beöltözött kalóznak és elindult filmes karrierje felé... Hát nem lett megörökítve a könnyes búcsú... 
Persze készült egy hátizsák egy megkeresésre kerek erdővel meg a szokásos szatyrok és itt sipítozik mellettem egy medvecsalád, hogy végezzek már velük is. A kiszabott táskák már meg sem mernek szólalni, úgyhogy komolyan elgondolkodtam, hogy át kellene állnom gasztrobloggernek. Akkor legalább a család egyöntetűen támogatná anya  hobbiját.... Persze ahhoz meg kellene a fényképezőgép, na meg használni is tudni kellene... Az Iron Man mintájára Iron Woman-t is indíthatnék vasalós blog gyanánt, mert már csak gyűrtben jár mindenki. Szóval ha végeztem mindennel, itt és most megígérem, hogy nem teljesítek egy ideig megrendeléseket, pihenek egy kicsit és csak a hóbortjaimnak élek varrás területén (is). :)))
(Senki ne értse félre, a megrendelés az egyik legjobb dolog ebben a műfajban, csak már nem bírom szusszal.)

Látom kevés mosoly jelet tettem... csak a fáradtság jele. :)) Pedig nincs rossz kedvem!!! :)))))

7 megjegyzés:

Barbi írta...

A fényképezőgép-hiányt átérzem! És a megrendelésdömpinget is! Bár nekem nem megrendeléseim vannak, hanem beígért ajándékaim én sem bírom szusszal! Sokat vállaltam! Úgy döntöttem 2010 nálam (önző módon) a Magamnakvarrás Éve lesz! Szívesen készítem én is a többieknek a meglepetéseket, csak a nagy hajszában félek, lassan elvész a varázs...

Bardócz Éva írta...

Szia Judit:))
Ne add fel,ismerem én is ezt, amikor már nyűg az,ami előtt élvezet volt.Ilyenkor tényleg nem szabad hagyni, és kicsit le kell állni, de szerintem nem csak a magam nevében mondom, hogy nem felejtünk el addig sem, amíg pihensz:)És nagyon várunk vissza!:)

Fércművek írta...

Jajj, dehogy hagyom abba, csak most egy kicsit olyat csinálok, amit én szeretnék. Új dolgokra vágyom. Megvalósítani a füzetötleteket. :))

Barbi: Jó ez a Magamnakvarrás Éve. :))

szarvasmici írta...

Én is értelek, de a gasztroblogos ötletedet nem támogatom! Sőt tiltakozom! Az ugyanis nekünk kevés, hogy látjuk mit főztél, de nem kóstolhatjuk meg. És valljuk be, Dömét pl. még senki nem akarta tányéron látni, majd hatalmasat harapni belőle, viszont örömünket leltük a látványában! Tőled inkább ezt várjuk. Legalább is én. Szóval én most türelmesen megvárom, hogy elkészülj a rendelésekkel, megtanuld használni a fotómasinát, és egyszer csak megörvendeztetsz a füzetötleteiddel!
De amúgy ha írsz, én már annak is örülök, mert mindig jót szórakozom a szövegeiden! :)))

Fércművek írta...

A mai rakott kel után én is beláttam, hogy jobb, ha nem hajózok új vizekre. Bár lehetne "Csokító" a címe, a csúnya, de finom szellemében. :)))
Egyébként Mici, te is hova lettél?? Alakul a műhely???

szarvasmici írta...

Köszönöm kérdésed, itt vagyok. Csak nem történt velem említésre méltó dolog. Csinálom a rendeléseket, és én is arra vágyom, hogy csinálhassam azokat a dolgokat, amik kiabálnak az agyamból. És hát nem tudok nem ott lenni a műhelyalakításban. :) Ezért aztán nem halad túl gyorsan, mivel mindig jól összekapunk. :)

Zsuzska írta...

Èn most csak egy pár mosolyt küldök - megerösítésként:
;O) ;O) ;O) ;O) ;O)

(A Mühlmann család nevében)