2009. július 30., csütörtök

Mesés babák 1.

Már Pöttyös és Pöttöm Panna idején is az ötletes füzetbe kerültek a mesés babák, de csak most volt rá időm - és a betegszabi miatt lehetőségem - , hogy nekik kezdjek. :)

Az első a sorban Csipkerózsika. Az egyszerű a nagyszerű jegyében. Kedves, nőies kis darab. Szerintem minden túlzástól mentes. Kedves a szívemnek, és ő még csak az első. :)9 megjegyzés:

Judit írta...

és hasonlít is Rád:)

Fércművek írta...

Hát ez eszembe sem jutott... tényleg?? Bááár, kedves és bumfordi. :)))

Barbi írta...

Akár egy kis menyasszony is lehetne! :D Fátylat rá! :D

Fércművek írta...

A következő postban lesz egy kis fátyol is. :))

Lidércke írta...

Ééédes! :)))

Barbi írta...

Boldog névnapot (már ha ilyenkor ünnepled)! :D

szarvasmici írta...

Uhhh... Tényleg Judit nap van! Boldog névnapot!
A kis Rózsikádnak meg továbbra is megcsal az arcszerkezete. Nekem édes csodálkozó szájú, kis dudaorral. Annyira tetszik így.
Idehívtam a tizenhatévesemet is, és ő is azt mondta, hogy csodálkozó arc. Mondtam neki, hogy az orra az tulajdonképpen a szája, és abban egyeztünk meg, hogy ha akarjuk mosolyog, ha akarjuk csodálkozik.
Szóellenőrző: PUSIENLA... mesés babás név...

Fércművek írta...

Köszönöm a névnapozást! Nincs bajom alapvetően a névnappal, de olyan munkahelyi ünnepnek tartom, ahova a szülinap túl személyes, de a nevedet mindenki tudja. :)) De eredetileg ma tartom. :)

Mici: Az én felfogásomban a felső kettő a szem, az ív az orr és a száj a pötty, úgyhogy jól néztétek!! :)) De jó az a verzió is, hogy ki mit lát bele...nem akarom én senki fantáziáját befolyásolni. :)))

Judit írta...

Nekem a felső kettő a szem, aztán száj és a pötty az az álla. Akkor én rosszul nézem:DD