2009. augusztus 31., hétfő

Barátság blokk

Nem hittem, hogy készen leszek vele, de aztán mégis. Az eredeti elképzelés persze csak a nyuszi volt, de gondoltam, hogy a többiek se maradjanak ki a jóból. A keretbe pedig beszerkesztettem egy kis négyszögletű kerek erdőt. :))) Ugyanis anno ilyen karikákkal kezdődött az egész. Megért egy megemlékezést.
:)

12 megjegyzés:

krisztallit írta...

Amikor elképzeltem, milyen lesz vajon a darabkád úgy vizionáltam, mint a logódat (sarokra helyezett nyuszkóval) Valóban megérdemli a többi figurád is, hogy jelen legyenek a takarón, bár nekem egy kicsit zsúfolt lett így.Még ha minden szereplő felismerhető a fércművek rajongói - mint jómagam-számára, aki nem találkozott velük, az például zsebszörnyet nehezen azonosítja. A karikák plusszban nagyon feldobják. Összességében nekem igen tetszik:-))

Ena írta...

Húúú ez nagyon szép lett. Gratulálok én imádom. nagyon aranyosak :)

Mici írta...

Szia! Megjöttem, Te voltál az ucsó akinek kommenteltem, és most Te vagy az első is.
Én is azt hittem, hogy egy nyuszkó lesz majd, mint a logódban. Aztán néztem itt a saját szarvasomat, aki hasonlóan a jobb sarokból kukkant be, mint a Te nyuszkód. Remélem nem rontottam el a terveidet, de amikor készült az én blokkom nem is gondoltam rá, hogy belerongálhatok valakinek a létező imidzsébe, csak most figyeltem fel rá. Ugye nem azért? Pedig megfordult a fejemben, hogy tükrözöm a fotót, amit használtam, de így maradt mégis.
Egyébként a zsúfoltságban van valami, igaza van Krisztának. De esetleg ha más színeket kapott volna mindegyik figura, akkor jobban érvényesülnének. De mi, akik ismerünk, és benne vagyunk a takaróbizniszben, mind tudjuk, hogy kiket varrtál bele a blokkodba. És szeretjük mindannyiukat! És a karikák meg aztán nagyon helyesek. :)

Fércművek írta...

Sziasztok!

De egy kicsit benne volt a szarvas is, hogy nem csak nyuszi lett. :)) Ne nézzen már két állatka egy irányból. :)) Gondoltam a különböző színekre, de aztán arra is, hogy bogozza ki a képet, aki akarja, nézzen utána mi micsoda, aki meg ismeri, annak úgysincs mit magyaráznom. :)) Zsúfoltságra nem is gondoltam, de ha már ketten is mondjátok, akkor van min elgondolkodni. Idő még lenne egy másikra, de túl sok minden van a hétre, nem fog beleférni. :(

Fércművek írta...

Ja, és Mici Welcome home. :))

Marta írta...

Szerintem szuper és egyàltalàn nem zsufolt ;)

Kivàncsian vàrom, hogy milyen lesz az elkészült takaro!

Edige írta...

Nagyon édes!

Barbi írta...

Jaj, nagyon férces, nagyon tuti! :D Nagyon tetszik! :D (Az ellenőrző szó: Presser :D)

Juhizs írta...

Mosolygósan kedves.

könyveslány írta...

Nagyon-nagyon aranyos - tásákra vele :-)!

Fércművek írta...

De jó, hogy ezt írtad, mert nekem is ez járt a fejemben. Szatyorra vele! :)

Aranyalma írta...

Nagyon jól sikerült, nekem tetszik!