2009. október 11., vasárnap

Élménybeszámoló

Hát megvolt a második WAMP. Gondoltam, hogy nem lesz ugyanolyan, mint az első és így is lett. Nagy várakozással voltam az Iparművészeti Múzeum miatt, de nem minden úgy sült el, ahogy gondoltam. Nagyon zsúfolt volt a tér, a múzeum hangulatából nem lehetett semmit élvezni, de legalább levegő sem volt. Hárman voltunk egy asztalon, ez csak tovább fokozta a zsúfoltságérzést. Na, ennyi volt a nyavalygós rész. :)) Mert egyébként - és ez a fontos és a megjegyzendő :) - minden csuda klassz volt megint! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki nálam járt. Külön köszönet mindenkinek, aki ki is mondta, hogy fluxuskondenzátor!:) Ismét egy élmény volt látni a mosolyokat, amiket a fércek az emberek arcára csaltak. EZ a legjobb az egészben. A törzsvásárlóknak pedig egyszerűen nem tudok elég hálás lenni. Mert az egyszeri vásárlás is csoda, de aki másodszor, harmadszor tér vissza, na az az igazi visszaigazolás. :)

Külön kiemelném, hogy elkelt a kishercegem. Pedig én mindent megtettem, hogy ne így legyen. :)) Olyan árat írtam rá, hogy tuti mindenki visszategye, de hipp-hopp új otthonra talált. Mindegyiket, de őt egy kicsit jobban megsirattam magamban.

És, ami a nyúlon túl volt... :) Nagyon jó volt látni másokat és az általuk készített csuda dolgokat. Bár már rájöttem, hogy nem szeretem otthagyni a standomat, mert tulajdonképpen egy pillanatról sem szeretnék lemaradni. (És már mindkét alkalommal beigazolódott, hogy nagyon fontos dolgokról maradtam le, amikor hosszabb időre messzire mentem... még jó, hogy az élet mindig úgy alakította, hogy visszatértek, akikről lecsúsztam és mégis találkoztunk. :) )

Mostanában új álmom van. Fél méter helyett egy egészről álmodom, mert egyszerűen nem fértem el. A gondolatlekvárokat nem is tudtam kitenni . :(

Nagyon bánom, hogy elfelejtettem fényképezni. Még indulás előtt az éjszaka közepén próbáltam lefényképezni a "csapatot" egyben, de nem fértek el az új fehér hátterem előtt. :) Maradt még belőlük, úgyhogy holnaptól végre lesz valami a Meskán is. :))

18 megjegyzés:

Mágika írta...

Szia!
Mi megnéztünk Téged és a férceidet ma délután. A férjemet is teljesen elvarázsolta a férceid fizimiskája, de főleg az az otthon-hangulat, ami árad belőlük.
Fel voltam készülve a "fluxusizével", de Csenge lányunknak túl sok volt az élmény, semmi sem kötötte le, ezért nem vásároltunk. De Karácsonyra akkor is nyúúúúlat kap! Mer' nekem nagggyon tetszik. :-)
Remélem a köveztekő két WAMP-on is ott lesztek!
Jó egészséget!

Fércművek írta...

Én is nagyon remélem. :))) Annyira jól esik, hogy ilyen szépeket írtál. Köszönöm! :)

Nina írta...

Gratulálok a sikeredhez :) ami egyébként nem meglepő. Annyira szerettem volna kimenni, de másképp alakult. Majd legközelebb.
A férceidhez is gratula, szép kis csapat volt :)))
Mostanában nem nagyíthatóak a fotóid :( Szándékosan, vagy véletlenül? Olyan jó nézni őket láthatóbb méretekben is :)

Gratula mégegyszer :)

Lidércke írta...

Jó volt olvasni a beszámolódat. :) Gratulálok! :)
(Ha nem lennék 220 km-nyire, elmennék a wampra, és mondanék mindent a fluxuskondenzátortól a káposztás kockáig! :D )

Fércművek írta...

:))) Köszi! :))

Nem tudom, hogy mi van a fényképekkel, engem is nagyon idegesít.:( Ha valakinek volt hasonló problémája és sikerült megoldani, szívesen veszek minden segítséget.

Névtelen írta...

Mi is voltunk Nilsszel, es bar tudtam a fluxuskondenzatort, meg nagyon keszultem, vegulis nem vettunk semmit, es ettol borzaszto hianyerzetem volt, mert ratok keszultem leginkabb! De ami kesik, nem mulik! Mert olyan jo volt vegre eloben is simogatni a Ferceket, annyira helyesek!

Nils Holgersonné
(Nils a Pure nyuszit hianyolta, ha igy beazonosithatoak vagyunk)

Fércművek írta...

Lesz Pure nyuszi. :)) Felírtam a listámra. Hát persze, hogy emléxem!! :))

Kovácsné Julcsi írta...

De jó,hogy ilyen jó volt Neked!

Raindrop írta...

Hát azért ilyen mókás csapattal nem lehet olyan nehéz vásározni. :) Mindegyik külön egyéniség, hát mi kell még? Kit érdekel a levegő? :D
Én igen nagy bajban lennék egy-egy darab eladása után. :D Lüke ragaszkodó bika vagyok... :) Tünemény mindegyik!

A képekkel kapcsolatban talán próbáld meg a közepes méretet bejelölni, nem lehet, hogy a legkisebb méretnél van a pipa, és az a baj?

Fércművek írta...

Én is lüke, ragaszkodő bika vagyok. :)) Néztek is, amikor odahívtam anyukámat, hogy köszönjön el ettől-attól. :))

Megnézem azt a fránya pipát...

Raindrop írta...

:D De jófej...
Ha jól emlékszem te májusi vagy, én pedig '77 április 24.
Csoda, hogy megértelek? :D

muzli írta...

Jelentem Lilinek bejött a maki, örült neki nagyon. A második kérdése az volt, hogy : Anya, hol a maki farka??
És tényleg. Hol a maki farka? :o))))

Fércművek írta...

Jogos a kérdés!!! :) Már itthon is felmerült, de addigra készen lettek. Ígérem gondolkozom valami megoldáson. :)

Karina írta...

Kedves Judit!
Nagyon-nagy örömet okoztál a fiaimnak a zsebrémekkel! Velük mennek az ágyba, sőt még az isibe is! Állandóan kézközelben vannak és folymatos szerepjáték hősei ;-))
Köszi még egyszer mindent! Nagy élmény volt személyesen találkozni veled, sugárzik belőled az öröm, ami látszik a "gyermekeiden" is.
további sikereket! Karina

ell: pophydru

Karina írta...

Kedves Judit!
Kukkants be hozzám, ha gondolod, elkészült az én beszámolóm is :-)
szia,
Karina
szóell: mationl

Fércművek írta...

Mindent köszönök!! A fiúknak is! Ha nem vennék zokon puszit is küldenék. :) Teljesen meghatódtam a lelkesedésüktől. :)

Névtelen írta...

A boszorkányos neszeszer/tolltartó osztatlan siker aratott.Hazaértem és rögtön belalapkoltam jön velem mindenhova:)Élmény volt találkozni megint és még remélem sokszor.Kriszta

Nina írta...

Ami a fotók méretét illeti... Nem a feltöltésnél betett pipa számít, mert nekem a legkisebbként feltett fotóim is nagyíthatóak.
Eleve mekkorák a képek? Nem kicsinyíted le nagyon?
Én 800x600 pixelméretnél kisebbet nem teszek fel sosem...