2009. október 21., szerda

Rossz kedv

Teljesen magam alatt vagyok. Nem elég, hogy van az élet úgy natúrban, Barnus két nap ovi után megint fuldokolva köhög és nagyon úgy néz ki, hogy tönkrement a varrógép. Esélyem sincs elvinni a héten szerelőhöz.
Nincs jó kedvem.

21 megjegyzés:

Virág írta...

Kedves Judit!

Fel a fejjel!!! Sajnos pontosan tudom, milyne, amikor egy gyerek alvás helyett "fuldokolva" köhög. A fiammal 3 téli időszakot csináltunk így végig. Dokik szerint semmi különös, csak folyik hátra a nátha, az ingerli. Közben a gyerek úgy köhög, mintha mindjárt kijönne a tüdeje is. Volt oylan éjszaka, amikor a férjem fel akarta hívni a dokinkat, hoyg akkor most hallgassa ő, és mondja azt, hoyg ez így semmi különös... Az orrmandulaműtéten is túlestünk, de nem sokat javult a helyzet.
A lényeg: párásítsatok ezerrel! Nálunk a durva köhögés akkor múlt el, amikor lefekvés előtt kakukkfüves inhalálás kezdünk el csinálni vele, majd megivott egy bögre meleg hársfateát sok mézzel. Meg persze rengeteg c vitamin.

Próbáljátok meg! Mi rengeteg szert kipróbáltunk, egyik évben homeopátiáztunk is, de semmi eredmény... Ez az inhalálás szerintem nagoyn jó.
Idén már volt náthás mindhárom gyerekem, de egyelőre egész szolidan. Sinupret cseppet kapnak és grapefruitmag-cseppet.
Drukkolok Nektek!!

Sajnálom a varrógépet is. :o(

Bea írta...

Amikor az én porontyaim voltak ilyen kicsik, és szinte mindig beteg volt valamelyikük... én a fürdővzükbe cseppentettem illóolajat, és kb. 15 percig szabadott/kellett benne ülniük és klasszul belélegezték. Persze, nem mindig volt elég ennyi, de egy anya mindent megpróbál.
Kamilla, echinachia, menta...
Jobbulást kívánok!

Timici írta...

jobbulást Barnusnak és a varrógépnek is! Balázsom tegnap reggel ébredt krupposan:( ma pedig a nagyobbik fájlalja a torkát.:S
Az egyik ismerősöm a Salvus víz párologtatására esküszik, neki asztmás a kislánya. Ha van párologtatótok egy próbát megér.

Fércművek írta...

Köszönöm az ötleteket. Ki fogjuk próbálni őket. Meglátjuk nekünk mi jön be. :)

PI írta...

Gyógyulást Barnusnak.
Meg a varrógépnek:)

Juhizs írta...

Nagyon nehéz ebből a mostani köhögős betegségből kijönni, én már közel 3 hete próbálok ;-(
Másoktól is hallottam, hogy hosszantartó, pedig mi nem is vagyunk gyerekek, nekik rosszabb lehet.
Ha éjjel nagyon köhög, akkor próbáld meg nem fektetni, hanem félig ülő helyzetben tartani az ágyban (párnákkal a háta mögött) lehet, hogy akkor jobban kap levegőt.

A varrógép meg...nekem egyszer táborba való készülődés közben, előző este ment tönkre... megértelek :-(

Anais írta...

Ó, Darling, sajnálom!

De holnap jön a felmetősereg, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsen! :)
Puszillak*

Karina írta...

Kedves Judit, nagyon sajnálom Barnust, gyors gyógyulást kívánok neki. Sajnos nálunk is pont most derült ki, hogy a 3. csemeténk is kruppra hajlamos. Már két éjszaka hörögve vette a levegőt, de szerencsére nem fulladt be ijesztően. Nálunk is a párásítás jött be és még napközben inhalálunk. Úgy látszik van valami a levegőben. Szebb napokat!

Judit írta...

Van egy singerem amit nem használok, gyere vidd el kölcsönbe, hívj!

Mici írta...

Itt is van egy Bernette, vagy egy Pfaff, szívesen felugrom valamelyikkel Hozzád!

Fércművek írta...

Jajj, olyan kedvesek vagytok, hogy hihetetlen. Még a szemem is bekönnyezett. Kereslek benneteket lányok. :)

Julcsi írta...

A csuda vigye el! Reggel írtam egy hoszzú, ömlengős bejegyzést, erre nem látom sehol:( Látszik, hogy még hajnalban írtam, biztos elbénáztam valamit.
A lényege az volt, hogy fel a fejjel!:D

Lidércke írta...

Jobbulást kívánok én is! Remélem, Barnus gyorsan gyógyul!

Jandó írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok Barnusnak! Olyan rossz, ha beteg a kis angyalkánk.

hordosv írta...

Gyógyuljatok hamar. Nekünk a homeos Prospan szirup vált be, vagy Stodal a köhécselésre és persez a párásítás. Ha nem adattatok még be prevenárt és nem utálod zsigerből a védőoltásokat, akkor azt is ajánlom. Kornélnak azóta csak a torka fájt kicsit és nagynéha köhög, ami 3 nap alatt múlik.

A varrógéped nem lehet, hogy megfázott odalent. Szegénykém.

Kitartás!!!!

Ildikó írta...

Ez egy köhögésűző, torok- és varrógépgyógyító varázsüzenet.
Ahogy a többi is :)

ccsigaház írta...

Remélem, mindenki meggyógyult azóta!

kiseri írta...

ÓÓ, óóóó.... itt a randa hideg...:(( Én már nem is adok tanácsot, csak egy kis együttérzést küldök meg sok gyógyítós puszit! neked is...

krisztallit írta...

Dr. Theiss féle esti (!!)lándzsás útifű szirup, nekünk többször is csodát tett és a Salvus vizes inhalálást is bevetjük, ha már szélsőséges az eset.
Amikor rossz a kedvem, arra szoktam gondolni, hogy egy év múlva már emlékezni sem fogok arra, hogy ezek a napok mitől voltak szomorúak...és az meg külön megható, ahogyan itt pótolni próbálják a gépedet mások. Jobbulást!

Fércművek írta...

Én is így gondolom!! Ismét egy példa,hogy hihetetlen kedves, rendes, szeretnivaló emberekkel találkozom itt nap mint nap. Köszönöm!

Anais írta...

Még egy szavazat a lándzsás útifű szirupra! :)