2009. december 21., hétfő

Elindult a csomagom


Én is beneveztem az idei huzogatós karácsonyra. Nem is nagyon tudtam hogyan fogjak hozzá. Bajban vagyok azokkal is, akiket ismerek, de egy viszonylag ismeretlennek még nehezebb volt. Majd meglátjuk, hogy mit szól hozzá. :)) Majdnem kifutottam az időből, mert az első, amit készítettem olyan csámpi lett, hogy inkább nem küldtem el, aztán vásár volt, de ma azért sikerült valami olyat útnak indítani, amivel meg voltam elégedve. Mutatok egy kis ízelítőt. :)


A WAMP vasárnap ismét remek volt. Nagyon köszönjük mindenkinek, akik nálunk jártak. Hihetetlen jó érzés, hogy sok-sok karácsonyfa alatt lesznek kisebb-nagyobb fércek. Az eredeti terv az volt, hogy karácsonyonként a családnak fogok mindenfélét készíteni, de igazság szerint arra már nincs energia, hogy a saját fánk alatt is legyenek fércek. Át is kell gondolnom alaposan mi minden történt ebben az egy évben és hogy szeretném folytatni.

4 megjegyzés:

Lidércke írta...

Erre a borítéksarokra nincs jobb szó, mint hogy CUKI! :))) Több ötletem is van, min lehet a nyuszkó... Sálon pl. remekül el tudom képzelni. :)

Tisss írta...

Akármi is ez a plüssös dolog, annyi biztos, hogy nekem kell.
Úgyhogy majd jövőre, ha már lesz energiád, és kedved is foglalkozni vele, akkor ilyet én kérek nagyon.

Ahama írta...

a viszonylag ismeretlen köszöni szépen és nagyon örül neki :))))

Judit írta...

Az utolsó előtti mondatra reagálnék,csak egy tipp, hogy érdemes a megrendelők listájára felvenni a családtagokat, mint komoly vevőket:)