2009. december 17., csütörtök

Karácsonyi manó

Anyukámnál megláttam és gondoltam elkérem, hogy lefényképezzem. Évekkel ezelőtt - van vagy 5-6 éve is - mindenkinek ilyen karácsonyi manót készítettem. Illatosítónak. Levendula illatuk volt és nagyon szívesen időztek fiókokban, szekrényekben molyűzési célzattal. :) Most esett le, hogy már akkor is a filc volt a nyerő és az alaktalan test. :)) Lassan összeáll bennem, hogy a férceknek azért egy kicsit ki volt taposva az út, ha nem is tudatosan. Az ember nem tudja meghazudtolni magát. :))


És a váratlan ajándékok:


Zazáleától kaptam ezeket a szépségeket egy kis műbőrért. Pedig én tényleg szívesen adtam neki, de nem ettem meszet, hogy egy ilyen szépséget visszaküldjek. Jól megtartom. :))))


Ezt a kis csomagot tegnap hozta a postás Mismouth-tól. Teljesen meghatódtam, hogy gondolt rám és még díjat is kaptam Tőle. Köszönöm!

8 megjegyzés:

Vacskamati írta...

Karácsonyi levendula?? :D Én azon morfondíroztam, hogyan lehetne a gyantaillatot kis zsákocskákba zárni.. :D (Eddig csak a narancshéjas, fűszeres karácsonyi illatosítók sikerültek.. :D)

Fércművek írta...

A külső szezonális, az illat szekrényileg univerzális. :))

Hajnoca írta...

Szezonálisan kint telel a karácsonyi manó és illatozik a lakásban. ... amikor nincs szezon akkor a szekrényben 'hűsöl" és űzi a molyokat!
Szuper!
.. az ösvény meg adott volt!

vanessza kiss írta...

zazaleától nekem is vannak ilyen kis csodáim, és annyira szeretem őket :)

Raindrop írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Raindrop írta...

Bocsánat, félreolvastam...
Azt hittem Anyukád készítette. :)
Nagyon édes!

Zsuzsi írta...

Szia, díj neked:
http://szkrep.blogspot.com/2009/12/dij.html

Anais írta...

Ilyen korai fércművek manóm nekem is van :)))
Sőt van más is, a művésznő
kéztörlő-korszakából :-P