2010. január 13., szerda

Drága Barnus

nagyon szeret rajzolni. Nem néztem utána, hogy hol "kellene" tartania ebben az életkorban, mert azt hiszem nem érdekel. Biztos van, aki jobban, van, aki még ennyire sem. Azt szeretem benne nagyon, hogy mindig meg tud lepni. A legutóbbi kedvencem a gyík ragacsos nyelvvel:


Hát ő sem veszik el a részletekben. :))) Azt hiszem van közünk egymáshoz a leegyszerűsítés terén. :)

Készült még egy bálna is:


16 megjegyzés:

Anzsi írta...

De édes!!!!! Ezek olyan szívmelegítő rajzok/dolgok!!!!!

kinga írta...

Jaj, a bálnaaa! :)))

krisz írta...

Tényleg nagyon édes!A bálna nekem egy kicsit "Kis herceges",jót mosolyogtam rajtuk.

Hunszil írta...

Ügyes a fiad.......... tehetsége van :) nekem a kígyó a szívem csücske:9 Én el raktam a kis ficni-fecnikre kreált alkotásaikat is, már egy egész doboz tele lett:)

Bea írta...

Nagyon jó, kifejező rajzok! Ügyes gyerek!

Lidércke írta...

Én sem tudom, hol "kell" ilyenkor tartaniuk, de szerintem ügyes. :) Felismerhető, klassz rajzok. Kell ennél több? :)

Mici írta...

Hát ez naggyon ott van!
Amikor a pöttyöm elkezdte a nagycsoportot. (2009 szeptemberről beszélünk), akkor ilyesmiket rajzolt. Mondták is az óvónénik, hogy ez nem sok. Ugye ő 5 éves. Na mostanra valahogy összejött a nem pálcika ember, szempillával, ujjakkal (néha 18-cal) (egy kézen), és mentőautó, amiből leginkább a 104 felirat van hangsúlyozva. Szóval tátott szájjal nézik az ovodában, hogy mekkorát fejlődött 2-3 hónap alatt. Na most a Barnusé ha ilyen iramban fejlődik, akkor felkötheted a gatyát Anya!
Azt hiszem 1 éves volt amúgy a picikém, amikor rajzolt egy pacát, és közölte, hogy füles-bagoly. És basszus, az tényleg füles bagoly volt.

Náncsi írta...

nagyon aranyos:)) főleg a gyík:))

Borsheka írta...

de jó bálna! én sem vagyok tisztában a gyerekek "koruknak megfelelő" rajztudományával, de amikor nemrégiben a lányom telerajzolt egy lapot halakkal apu szülinapjára, leesett az állam. gyorsan ki is kaptam előle a papírt, mielőtt nekifogott színezni, mert akkor pillanatok alatt eltűnt volna a csodaszép halraj és oda a szülinapi meglepetés (vagyis, hogy tud halrajt).
a gyíkban pedig az a jó, hogy mosolyog : )) hogy hogyan csinálja?

Fércművek írta...

Régóta tudom, hogy minden gyerek csoda, de azért olyan jó rácsodálkozni a sajátomra. :))

Ambrust még nem mutattam, de megzabálom, amikor rajzol egy pacát és azt mondja rá, hogy pici tutus. Odaírom a papírra, másnap előveszem, megkérdezem, hogy ez mi és rávágja - a másik 10 paca mellett :) - hogy pici tutus. :))) Hihetetlen. :)

Melinda írta...

:DDDD

magnyes írta...

Szia, egy blog olvasómtól kreatív blogger díjat kaptam, olyan embereknek szeretném továbbküldeni akik szebbé teszik a hétköznapjaimat. Mivel Te ilyen ember vagy, így megtisztelnél, ha elfogadnád.

natti írta...

Annyira aranyos mindkettő!
Én is imádom amikor a pici rajzol és fest...közben pedig be nem áll í szája csak ontja a mondókákat és a dalokat.
Én minden rajzot elteszek a kicsinek és nagynak is. Már van egy jó nagy dobozzal a garázsban.

Egyszer még biztos nagyon sokat fognak érni a gyerekeink rajzai, annyira sokat,hogy semmi pénzért nem adjuk oda senkinek...mert azt nekünk készítették.

Raindrop írta...

Nagyon cinkes, de erről a csodapofa gyík rajzról Győzike jutott eszembe. Láttam egyszer egy bejátszást valamelyik műsorból, ne kérdezd, nem igazán nézek rtl-t és tv2-t, de ott állt be*arva egy kígyó felett, és kiabált sikongatva, hogy: jáj, ez nággyon kígyóóó!!!

:DDD

A bálna is mekkora bálnás már...
Barnus tényleg olyan, mint te.
Pár vonal is elég neki. Kis zseni! :)

Vacskamati írta...

Szerintem jó helyen, időben tart.. :D Ne felejtsd el ráírni a dátumot! Igaz, itt a blog is.. :D

Vár nálam egy díj,amit biztosan kaptál már,d e olyan sokat írsz (nem panaszképp mondom :D), hogy nem tudom visszakeresni.. :D

Névtelen írta...

Olyan jó nézni, hogy napról-napra hogy fejlődnek ügyesednek a csöppök. Nézz be hozzám, van számodra valamim (jan.16-i bejegyzés)!