2010. február 23., kedd

Élmény hegyek

Kicsit megkésve, de azért természetesen beszámolok a vasárnapi WAMPról.

A GomBolt kínálata és a WAMP új felállása miatt kicsit módosult a Fércművek vásárképe, de szerintem nem hátrányára. :) (Az üresség körülöttünk nem a mi koncepciónk volt. :) )


Amire nagyon büszke vagyok az a mágneses tábla. Egy közös családi brainstorming és OBI zarándoklat közben született meg az ötlet, ami elég messze van az eredeti elképzelésemtől, de be kell látnom, hogy ez így lett tökéletes. Az eléggé meglepett, hogy milyen drágán mérik a mágneseket, de olyan jó, ahogy lebegtek a csatok, kitűzők, könyvjelzők a táblán. Nem egy vásárló dicsérte meg, ezért külön köszönet. :))


A vásárra való készülés megint melós volt és ismét elkövettem azt a hibát, hogy nem dokumentáltam a dolgokat külön-külön. Egyszerűen nem volt idő rá, mert előtte hajnal kettőig még dolgoztunk. Úgyhogy meg is fogadtam, hogy legközelebb akkor megyünk, ha a jelentkezés pillanatában készen vagyunk és a végén nem torkollik őrült rohanásba minden.

Például a zsebrémek nagy része már egyáltalán nincsen lefényképezve, mert ők igazán a WAMPon kelendőek, előtte a fenti okok miatt nem kapjuk őket lencsevégre és mire szusszannánk, már nincsenek is nálunk. (Viszont Tüskécske felhívta a figyelmemet, hogy a WAMP képgalériájában már szerepelnek. Sőt a borsa.hu-n is tesznek róluk említést. :)) A mostani vásárra készítettem néhány kitűzőt. Ezekről sem készült kép, de az egyik kedvencemnél megkértem a vásárlót, hogy gyorsan hadd fényképezhessem le, hogy legalább hírmondó legyen róla:


(béna a kép, de legalább van :)) )

Ismét rengeteg kedves ismerős látogatott meg, ami nagyon nagy öröm volt. Hihetetlen, de megint csuda ajándékokat is kaptam. Borsheka újra meglátogatott, sőt egy kicsit beszélgetni is tudtunk. Remélem fokozatosan majd egyre többet és többet tudunk majd. :))Ezt a csodálatos noteszt kaptam:


a kép is tőle van, én úgysem tudnék ilyen szépen fotózni :)

Hirtelen felindulásból a nyuszis párnát ajánlottam fel cseretárgyként és talán nem bánták meg. :))


A vásár után megfogadtam, hogy egy hétig csak alszom. Időben lefekszek és ha tudok délután is csendespihenőzök. Igen, tudom, hogy ezt a bejegyzést is elég későn írom, de a szándék a fontos és tényleg mindjárt megyek. :)) Viszont tegnap sok elpakolnivalóm volt, mert a ház már egy hete szaladt, a műhelybe pedig csak beömlesztettük a vásári maradékot. Szóval rendet kellett tennem, mert miután meglátogattuk reggel a hunyadis fiúkat, Pjulcsy és Cili-Milim is beugrottak hozzánk. A délelőttből adódott, hogy rövid volt ez a látogatás, de remélem, ha kitavaszodik, akkor felénk járnak még, mert a kertben azért mégiscsak jobb és még annyi, de annyi gombot be kellett volna húznunk. :)) De ami késik.... :) Cilinek nagyon szépen köszönöm a Fehér Gábor CD-t, Julcsinak pedig üzenem, hogy a fiúk szinte az egész kalácsot behabzsolták az almalekvárjával. :))

Biztos ezer dolgot kihagytam, de mennem kell aludni. :)

14 megjegyzés:

Lidércke írta...

Hű, az a pillangós kitűző de szép! :)) Gratulálok a nagy wampoláshoz! :) Olyan kár, hogy nem tudom nagyítani a fotót... :(

Julcsi írta...

Egészségükre! Abjusz pedig Vercsi szívébe lopta magát:)

Babra írta...

Jajj ez a kítűző! Csodás:) Én is sajnálom, hogy nem tudom kinagyítani a fotókat, főleg az első érdekelt volna:( Sok színes csecsebecse, jajj:D

vadjutka írta...

Gyönyörű notesz!

Szeretném megköszönni Julcsika nevében azt a csattot, amit a wamp utolsó perceiben egy 2 éves kislányka elkunyizott tőled :-)
Anyukája jóbarátném.

Tisss írta...

Igen, én is hiányolom a képek nagyobb méretét!
És az a plüss párna... Imádom.

Raindrop írta...

Annyira rossz, hogy nem lehet nagyítani a képeket. Pont a lényeg marad le, a csini kis apró részletek, amik olyan fontosak a szépségeidben. :((
Amúgy nagyon sokat dob a tábla! Totál odavonzza a tekinteteket, és képtelenség nem kiválasztani egyet a gondosan sorba rakott cukiságból. :)

Vacskamati írta...

Hát, csak a többiekkel tudok egyet érteni! Egyszerűen őrjítő, hogy nem lehet bogarászni a a képeidet!! :) De édes az a párnás fotó! :D

anyahajó írta...

Megint olyankor voltam, amikor csúcsforgalom volt az asztalodnál, oda se fértem, nemhogy beszélgetni... Szuper a kitűző tényleg!

BCili írta...

köszönjük a tegnapot, Lili totál elfáradt a kalandban 3 órát aludt. A csattocskáid szupik, de mint láttad még nincs mibe tenni őket, sajnos, pedig pedig van szerelmem köztük!

borSHEka írta...

Szuper ez a vidám kitűző! Hát még a párna! ; )) Bár kissé szégyellem magam, amiért ajándék helyett csere lett - de kétszer már tényleg nem illik elfutni...
Azt az ürességet nem tudom hogyan sikerült fotóznod (biztosan nyitás előtt), mert képtelenség volt odaférni. Legalábbis könyöklés nélkül : ) Rádöbbentem, hogy már megint nem néztem szét nálad!! Nemhogy rendesen - sehogyse. : (
Nagyítani akarok!!!!! : )))

Fércművek írta...

Olyan kedvesek vagytok. :)) A képekkel nem tudom mit kellene csinálni. Én tényleg úgy gondolom, hogy már mindent megpróbáltunk. :(
Sorry.

Most jutott eszembe, hogyha nagy marketinges lennék, akkor azt mondanám, hogy gyertek el élőben megnézni a részleteket. :))) Nem vagyok az, de azért gyertek, ha tudtok, hátha tudunk két szót is váltani. :))

videkek írta...

Istenem, mennyi szépség... Gyönyörű a kitűző, a nyuszis párna meg egyszerűen ölelnivaló... Nem csodálom, hogy ilyen jólesően lehet rajta aludni. Imádom a kreálmányaidat!

Timici írta...

szuperek, olyan jó volt ezt a bejegyzésedet olvasni:o) tele enegiával és jókedvvel:O)

Jutus írta...

Milyen jó hogy így össze tudtok járni!!!!
Sárgulok!:))