2010. május 11., kedd

Újdonság - képeket is mutatok :)

Lassan kezdek kikecmeregni az alkony zónából. Mindenféle szempontból. :) Igaz a negyedik kötet végét már tényleg beosztom, hogy tovább tartson. Köszönöm a Bestsellers-nek, hogy vasárnap sem volt gond beszerezni a hiányzó kötetet angolul. :)

Egy időben nagyon vártam ezt a születésnapomat. Az előző bejegyzés nem önünnepeltetési szándékkal íródott, de azért nagyon köszönöm a sok kedves szót! :) A vízválasztó 30. szülinap nem érdekelt úgy igazán. Nem vagyok vallásos, de valahogy a 33 tűnt fontosnak. Még évekkel ezelőtt sok fogadalmat tettem magamnak mire ideérek és ilyen szempontból csalódást okoztam magamnak. Viszont olyan az élet, hogy sokminden más történt, ami kompenzálja a hiányzó dolgokat. Úgyhogy az utóbbi hetek egyik tanulsága, hogy úgy kell elfogadni mindent, ahogy van. A cél még mindig ugyanaz,viszont annyiféle út van, hogy el lehessen jutni oda. :)


Sok kedves meglepetés is ért. A postás aznap hozta meg Csipkebogyó csomagját. Igen, nagyon jól volt időzítve. :)) Csere-beréltünk. Azt hiszem én jártam jobban, de majd legközelebb megpróbálok jobban kitenni magamért. :) Nézzétek a legújabb kincseimet:


Nagyon szépen köszönöm. Mindegyik telitalálat! Nem tudom lesz-e szívem felhasználni a gombokat. :))

Nagy meglepetésemre és örömömre meglátogatott Milim Cili Lilivel és nekik is sikerült jól meglepniük. Most már nekem is van saját cipőcském. Tündéri és tökéletesen illik a lábamra. Akinek eddig nem volt, annak ajánlom, hogy hamarosan szerezzen be egyet vagy próbáljon szerencsét itt. :)


Nagyon szépen köszönöm!!!!! :))

A fenti tortácska levendulás volt és isteni. Tökéletes háttér volt Csipkebogyó levendulás levélpapírja. :)) Van, hogy nagyon passzolnak a dolgok. :)

Megmutatok egy családi ajándékot is. Ha már a nyuszkóknak jutott, én sem maradhattam ki a jóból, úgyhogy már nekem is van répasálam. Hihetetlen jó. Köszi Ildikó! :)


Gyűlnek a fércek a műhelyben, úgyhogy lassan mutatok újakat. :)

11 megjegyzés:

Lidércke írta...

Ó, micsoda gyönyörű dolgokat kaptál! :))
Az elmaradt dolgokat ne bánd, csak késnek picit. :) A 33 igazán szép kor! Én 36 leszek, de még ezt is annak érzem. :)

csipkebogyo írta...

Nnnna, így kell időzíteni!Örülök, hogy ha tetszik,nagy-nagy szeretettel készítettem, jó volt, hogy rám bíztad a dolgot.

Barbi írta...

Sok-sok boldogságot!
Írtam ugyan két mailt is, de a gép mindig visszadobta. :( Ezért kissé késve köszöntelek kedves Barátném! Puszi! :)
Csudapofa ajándékok!

Jutus írta...

Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!:))

Tündérlátta írta...

Nagyon boldog születésnapot!!

anyahajó írta...

Boldog szülinapot! Tényleg csudaszép ajándékokat kaptál! :)

Borsheka írta...

A répasál már a nyuszkón is lenyűgözött, nadehogy felnőtt méretben is "kapható"! A cipőcskéd is csodaszép : )) A torta viszont irtó picinek tűnik... : )))

Aledi írta...

Ó, boldog szülinapot!
Én a 40.-re tűztem ki mindenféle célokat. Van még fél évem, de úszni még mindig nem tudok :)
Lidércke, a 40 is szép kor, és remélem a 60 is az lesz :)

DoRcY írta...

Gratulálok :) Szépeket kaptál!

Mák írta...

:D:D:D:DJééé azt gondoltam, hogy nagyjából egy idősek vagyunk, de azt nem gondoltam, hogy csak 3 nappal vagyok idősebb nálad:D:D:D..Amúgy a 33-nak tényleg van egy bűvös érzete:D:D:d( legalábbis számomra is olyan furi érzés)...Krisztusi kor:D:D..Nekem mindig ez jut eszembe róla...Nagyon szép ajándékokat kaptál!Gratulálok Neked is és az ügyes kezű készítőknek is!

F.Gina írta...

Sok boldogságot ! A sálad verhetetlen :))