2010. június 9., szerda

Képzelt hősök

Tegnap véletlenül bukkantam erre a filmre a TV-ben hímzés közben, de nagyon jól tettem, hogy végignéztem. Furcsa, rég nem mosolyogtam ennyit drámán. De attól ez messze nem volt vígjáték. Nem találtam magyar bemutatót és ez egyáltalán nem adja vissza filmet, de kiváncsi lennék, hogyha valaki látta neki is tetszett-e. Családunk titkai címmel ment.


Engem emlékeztetett az Átlagemberekre nagyon régről, de azon egyáltalán nem mosolyogtam.

7 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

A duna tévét ezért szeretem mert ha véletlenül kapcsolom be mindig valami gyöngyszemre bukkanok, "hősökről "szólnak a filmek akik láss csodát olyanok mint mi:O)cseppet sem tökéletesek.

Forgács Fanni írta...

Szerelmese lettem ennek a filmnek a bemutatója alapján. Ez egy film, vagy sorozat készült belőle? Jajj de szeretném megnézni! Köszönöm, hogy felkeltetted a kíváncsiságomat!

Fércművek írta...

Ez egy film. Ha valaki megnézi még az a döbbenet benne, hogy egy 24 éves srác írta és rendezte. Azt hiszem nálunk itthon meglesz hamarosan a gyüjteményben.

Mammka írta...

Nagyon szeretem az ilyen típusú filmeket!!!!
DVD-n meg lehet venni:http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=13107&p=pd

Fércművek írta...

Igen, már kinéztem magamnak. :))))) Ajánlom neked is!

Krisztina írta...

Köszi az ajánlást, máris mentettem a linket, szerintem hamarosan "látni fogjuk" otthon:)A párom is imádja az ilyen típusú filmeket. A Duna TV pedig tényleg nagyon jó filmeket szokott hozni! Kriszta

Fércművek írta...

Ez most speciel azt hiszem a Story TV volt, azt hiszem ezért is lepett meg milyen jó volt. :)