2010. július 19., hétfő

Csak egy pár semmi

Mostanában nem hajtottam túl magam. Már a hőségben való lét is elég az elfáradáshoz. Kicsit lazább minden így, hogy nem kell vásárra kapkodni. Belefér egy pár szülinap, grillezés (nem volt elég meleg), bolhapiacolás, Gouba látogatás -mert sokan kint voltak - egy jó ebéd a Menzán - a fokhagymakrém levesük mellett most a túrógombócuk is feliratkozott a kedvencek listájára.

Mindeközben "munka" fronton annyi történt, hogy rendet raktam a műhelyben, ahol már kisebb-nagyobb kupacokba volt felhalmozva egy kis ez meg az. Biztos ismeritek azt, amikor minden elő van véve, a helyén már nem találsz semmit és lassan eluralkodik a káosz. Na ezt számoltam most fel. Úgyhogy hamarosan újra kezdődik a szétpakolás, mert hosszú a lista mi minden tennivaló van a követekező WAMPig. Részletekről majd később.

Addig megírom, hogy mivel már nagyon régen volt nálam játék és hihetetlen gyorsasággal közelítünk a 400 rendszeres olvasó felé, ha elérem az újabb bűvös számot, akkor biza játék lesz, nem is egy nyereménnyel. :))) Érzem, hogy ez a július - augusztus ünnepléssel fog telni.

Nehogy kép nélkül maradjon a bejegyzés, mutatok néhány új szösszenetet.

A bújocskázós szett:


Kitűzők csak feministáknak :)

Egy baa-rány :)


9 megjegyzés:

Honey írta...

Ebben a nagy melegben tényleg semmit nem lehet csinálni. Szerencsére nálunk a kis kreatív kuckómban elég hűvös van, így leginkább ott töltöm az időm. Vagy a kutyákkal egy kismedencében. :o) Eddig is olvastalak rendszeresen, most be is jelentkeztem hivatalosan! :o) Nem szeretnék lemaradni a játékról, de pénteken elutazom, így nagyon szorítok, hogy addig még 3 ember csatlakozzon. :o)

Lidércke írta...

Gratulálok! :)) Én a 218 olvasómnak is úgy örülök! A 400 valami hihetetlen szám. :D
A baa-rány nagyon édes. :)

Névtelen írta...

Spajz effektus.
1.) Rend
2.)Bizonyos idő elteltével lesz egy mesgye.
3.) Eltünt a mesgye is!
4.) Újabb rend csinálás!
De most nincs spajzom! :)Ilidíí(Nene)

Aledi írta...

Naná, hogy a bárány!

Flier Judit írta...

398!

Timea írta...

Szia!

Most, hogy elolvastam miként kell követni a blogot megtettem! ^_^

Éljen a 400!!!

Timea írta...

Jah, és nagyon aranyos a "baa-riii", de még mindig a Super Girl a legszuperebb! ^_^

niniel írta...

A super girl kitűzők elfogytak már? ki lehet egészíteni 1-2vel még??

Fércművek írta...

Nem még itt vannak. Még nem volt időm feltenni a Meskára. :)