2010. július 3., szombat

Még nem tudom...

mi lesz belőlük. Csatokat képzeltem, de ezt a színkavalkádot nem tudom, hogy párosítsam. Nem mintha nem lenne rá ezer ötletem, de természetesen jobb lenne, ha a leendő tulajdonosa döntené el, hogy mit mivel.


Ezért szoktam nagyon örülni, ha valaki eljön hozzám, szétnéz az anyagok között és kiválasztja, hogy mit mivel szeretne. Így a legegyszerűbb, de sajnos a legtöbbször nem kivitelezhető. Kár.

Ezeket még nem is mutattam. Úgy általában sem. Mert teljesen természetes, hogy gombból az ember hűtőmágnest készítsen. Már jópár szett elhagyta a prést, de valahogy nem állt össze a kép. Mert nekem úgy van kész egy termék, hogyha kitaláltam a csomagolását, a fényképezését, a vásáron való prezentálását. A hűtőmágnesnél megállt a tudományom. Ott bukott el először a dolog, hogy a mi hűtőnk be van építve és célhelyén nem tudtam őket lefényképezni. A szettek szép lassan felkerültek a lépcsőnk fém tartóvázára, a fiúk megkaparintották és valahogy el is felejtődött a dolog. A csomagolást is egy kicsit túlbonyolítottam fejben, úgyhogy azon is faragnom kell. Azért a legutóbbi WAMPon kikerült a tábla aljára egy szett, a semmit sem veszíthetek, hely van alapon. :) Egy angol hölgy vitte el őket, mert mondta, hogy úgyis meg kell tanulnia a napok magyar nevét. :)


Látszik, hogy ezeken a gombokon olyan bevonat van, ami egy kicsit hajaz a viaszosvászonra, de azt hiszem konyhába ez ideális. :)

8 megjegyzés:

BCili írta...

azta mennyi pöttyös, és mennyi szép színben! nem csodálom hogy nem tudsz dönteni!

Mák írta...

Érdekesn nekem a színkavalkádodról francia csatok jutottak eszembe, 3 egymást követő árnyalat..szóval ilyen erősödő színvilággal...de persze lehet marhaság...Csak én pl utálom ha a gyerekem nagyon színesen többfélével gumiztatná a haját:), de ezt úgy el tudnám képzelni..vagy ha már színes akkor egy F. csaton a szivárvány színei..de nem párosítva...(már ha a párosítás azt jelenti amit gondolok, hogy egy egy gomb egy hullámcsaton..)
Hűtőmágnes..mindig azt hiszem most már nem tudsz meglepni (mindent kinézek:D:D:D belőled)...nah de ezt nem néztem volna:D:D:D!!!Hihi..

csipkebogyo írta...

Bizony elmennék én hozzád,és tuti, hogy még igy sem tudnék választani mert minden annyira széééép!

Bejus írta...

Karkötőőőőőőt szeretnék a részemre ilyen pöttyöses színeseset, van ötletem milyen sorrendben! :))) Írjak a mailedre?

Köszi
Bejus

Fércművek írta...

Hihi. :)) Mindjárt fényképezem őket. Kettőt már készítettem. :)

vadjutka írta...

a hűtőmágnesek egyszerűen zseniálisak!

Violini írta...

Ilyen nekem is jól jönne, amióta itthon csücsülök gerdával néha még azt sem tudom milyen hónap van, nem hogy milyen nap :-)))

Fércművek írta...

Ne is mond... :)