2010. július 12., hétfő

Tegnapról (is)

Be kell valljam tegnap semmi kedvem nem volt menni a WAMPra. Nem szeretem a nyarat, nem szeretem a meleget és már kora reggel folyt az ember lányáról a víz. Ha belegondoltam, hogy egész nap így kell kint álldogálni, hááát, nem lett jó kedvem. De aztán megérkezik az ember és hiába hajtogatja magában, hogy elég, a következő alkalmat kihagyom, pihenni kell, töltődni, rájön, hogy ilyen alkalmakkor lehet csak igazán. :)) És újra elkapott a hév és vele együtt megérkezett a jókedv. (De azért győzött a józan ész és a következő alkalom most tényleg kimarad, legközelebb augusztusban találkozhatunk. Nyaralásról szó sincs, de kell egy kis munkával töltött pihi. :)) A blogszüneten még agyalok, mert nem lehet csak úgy letenni egyik napról a másikra a klaviatúrát. :)) )

Azt már írtam máskor is, hogy sajnálom, hogy nem minden jut el a blogig. Valamit nem tudok lefényképezni és elkel, akkor arról bizony nem marad semmi dokumentáció. Sajnos. Tegnap is megtörtént a dolog. Két mackóval is. A kötős szekció a 40 fok (annyinak éreztem) ellenére kapucnis kis pulcsikat kötött a kulcstartó maciknak. Olyat, amibe a fülük is belefért. Szerelem lett, körvonalazódik a téli kollekció. :) Fél óra szeretgetés után kitettük őket a pultra. Mondanom sem kell, otthonra találtak. (Láttam a szemükben, hogy reménykednek, hogy valami légkondis helyre kerülnek. :)) ) És nincs róluk fotó. :( Úgyhogy a harmadikat már nem engedtem ki a kezeim közül. Igaz ő egy nyuszkó.

Nyuszkó répának öltözött:


Azért néha ő is levette, amikor már nagyon melege volt, de alig várja a farsangot. Szinte biztos benne, hogy minden beöltözős bulit meg fog nyerni. :)))) És addig még mennyi, de mennyi jelmeze lehet.... :))))

10 megjegyzés:

Mici írta...

Hahaha! Ez a kötős szekció nagyon humoránál van! Nem lehet kölcsönözni a tagokat?

Fércművek írta...

Ragaszkodom - de nagyon - a rabszolgáimhoz. :))) (Küldök is egy nagy cuppantást!)

Piroseper írta...

Eeez a jelmezes nyúl, naggyon ott van!!!! :) Azt hiszem, nekem ő let a kedvencem. :)

sesame írta...

Jaj, de jópofa ez a nyuszi répa pulcsiban :) És volt szíved ráadni! Nem kapott szegény hőgutát? :)

Névtelen írta...

Rabszolga sors! hihihihihi
Nagyon kemény, mint a vaj a napon! :)Ilidíí(nene)

Edina írta...

Nagggyon jóóó!

Lidércke írta...

Én is kérek ilyen nenét! :)) Sziporkázik megint. :)

Mimóza írta...

nagyon cuki!!! :)

Honey írta...

Ez nagggyyyooooonnnaggyoooonnnn jóóóóó!!!! :oD

Bán Kitti írta...

Nagyon édes ez a nyuszkó!!! :)