2010. augusztus 23., hétfő

Zsebrémjellem író verseny

Nemrégiben kaptatok egy kis ízelítőt a rémségeimből. :) Eljött az idő, hogy kiírjam a versenyt, amiben ti is megcsillogtathatjátok abszurditásotokat. Szóval itt az idő kihegyezni a ceruzákat (vagy a klaviatúrát), papírt ragadni és ontani a hülyeséget. :)Régebben talán már megmutattam, de akkor álljon itt egy általános leírás a zsebrémekről:

Megérkeztek a zsebrémek! Mostantól saját zsebrémed lehet. Teheted őket táskába, fiókba, autóba, kulcscsomóra vagy csak úgy. A rémecskéim mind egyediek, kézzel varrottak, nem találsz köztük két egyformát. Azt nem mondanám, hogy beszélnek magyarul, de magyarul hallgatnak. Mindegyikük külön-külön személyiség. Szívesen lógnak veled bárhol. A zsebrémek a szalag és zsinórlábúak nemzetségéből valók. Különbözőségük ellenére közös tulajdonságuk, hogy majdnem mindig fülig ér a szájuk. (Persze csak, ha van fülük. :) )


A játék menete:

Írj egy rövid rémjellemet három-négy mondatban. (Egy versenyző, több jellemet is küldhet, de max. 3-at.) Ne felejtsetek el nevet adni a rémeknek!! :)

Küldd el nekem az e-mail címemre: info@fercmuvek.hu
A levél tárgyába kérlek írd be, hogy rémjellem. :)

A zsebrémek időközben saját facebook oldalt is kaptak, oda felteszem az összes beérkezett jellemet.

A versenyt az nyeri, akinek a jelleme a legtöbb "lájk"-ot kapja, tehát ez a játék nem sorsolással fog eldőlni, hanem a közönség szavazata alapján. Érdemes lesz többször is bekukkantani. Általában este fogom az újabb jellemeket feltenni. Remélem sokan játszotok velem és sok munkám lesz. :)
(Minden jellem mögé szeretném majd odaírni, hogy ki is küldte be, a későbbi könnyebb azonosítás miatt.)

A nyeremény természetesen egy zsebrém. Abszolút egyedi darab lesz. A nyertes választhatja meg a színt, a szemek és a fogak számát. :)) Egy ilyen rémséges ajándék mellett még kedvére válogathat a Gomboltban 5000 forint értékben. :)

Játékra fel!

Most az egyszer nem bánom, ha a blogon, twitteren, facebook-on ti is viszitek a játék hírét, mert jó lenne sok-sok jó percet szerezni magunknak sok-sok játékossal. :))

Van idő gondolkodni, a határidő szeptember 12. éjfél.

15 megjegyzés:

Borsheka írta...

hurrá! te gondolatolvasó vagy, úgymond : ) illetve öntudatlanul kedvemben járó, mert épp azon gondolkodtam hajnali álmatlan forgolódásom közben, hogy nekem bizony eszembe jutott néhány eszementség...

Fércművek írta...

Hajrá, hajrá, alig várom. :))))

Már három be is futott. Én már jól szórakozom. :))

gerdushi írta...

annyira jófej vagy. :D nagyontetszik. :)

sunnee írta...

Nekem is született már a hétvégén néhány jellemzés, csak még neveket kell kitalálnom és már küldöm is őket. :) Sőt, a fiam is írt már. :) Az egész családot beindítottad. :))

Zazálea írta...

Na, ez a legjobb játék! :o))

Bodros írta...

Nagyon szupi játékot találtál ki, tegnap már a buszon hazafelé, írogattam párat, majd nevet találok nekik és küldöm.

Mona írta...

szept. 12... az pont a (nagyonkerek-rémséges) szülinapom! :)

Raindrop írta...

Ezt soron kívül ideírom, mert kimerítettem a kvótát. :D

Petrenc

Meggyőződése, hogy a vattacukor kizárólag paróka lehet.
A meggyet egyenként szereti eltenni befőttnek.
Türelmetlen, ezért csigafuttatásra jár.

Fércművek írta...

:)))

Azért jó látni, olvasni, hogy másnak is pihent az agya. :)))

BCili írta...

rémesek a rémek, valljuk meg, de szeretnivalók lesznek ezektől a jellemektől. Olvasni pedig nagyon jó őket! Sose legyen vége ennek a játéknak :)

Barbi írta...

Jaj, csak legyen egy incifinci időm! Máris van egy remek név a szóellenőrzésben! :D

Fércművek írta...

Cili: nemzetközi versenyzőket is szívesen olvasunk. :))))))))) És igen, sose legyen vége, csak mindig legyen időm feltöltögetni őket. :)

Barbi: Hajrá, hajrá!:)))

F.Gina írta...

Segítség !
Emailben kellett volna küldenem ? Hogy tudom törölni, mert az én nevem alatt jött le :((

Fércművek írta...

Gina, szerintem így is jó, csak max. ha tudod módosítani, akkor írj még oda egy 71-es számot. :))

kiseri írta...

Hát ez rossz ötlet... mert ha egyszer elkezditek, nem lehet abbahagyni, még a zuhany alatt is ömlik a hülyeség és vihog az ember...:)) Nálunk már papírok vannak a lakás több pontján, hűtőn, stb, és oda írjuk, ami eszünkbejut... ez valami betegség?! de jobb, mint a nátha, az biztos:))