2010. szeptember 29., szerda

:D

D mint ötszáz. Magam is meglepődtem, amikor a napokban észrevettem, hogy az 500. bejegyzés felé haladok. Viccesen még versenyt is írtam ki magamban, hogy vajon a rendszeres olvasók száma, a fércbuk "rajongóké" vagy a bejegyzések száma éri el előbb az 500-at. Én nyertem. :)
Nagyon sok minden történt az első blogbejegyzés óta. Tulajdonképpen megváltozott az életem, de legalábbis egy teljesen új fejezet kezdődött. Az is eszembe jutott, hogy soha életemben nem voltak rám ennyien kíváncsiak. És ez biza felelősség is. Néha érzem a súlyát. A cím egy nagy mosoly és ez így is van rendjén, de a történethez tartozik, hogy ezalatt a másfél év alatt csalódás is ért szép számmal. Mindemellett rengeteget tanultam és tapasztaltam és egyre inkább azt érzem, hogy ez még csak az út eleje. Fárasztó ha belegondolok még mi mindent kell elsajátítani, de valahol megnyugtató, hogy szerintem sosem fogok unatkozni. :))
Többször írtam már, de megint megköszönöm, hogy olvastok és evvel napról napra motiváltok, hogy ez a blog és egyben a fércművek egyre jobb legyen. (Legalábbis reményeim szerint. :) )
Lehet, hogy csalódást okozok, de nem lesz játék. Mostanában úgy veszem észre nagyon sok van úgyis mindenfelé és a sima kommentelésen kívül szeretném majd valami tartalommal megtölteni a következő fércjátékot. Amint kitaláltam, jövök vele. (Úgyis jobban szeretem a kiszámíthatatlan, meglepetés dolgokat. :) )
Viszont mégis kérnék valamit. Ha már ilyen kerek számhoz érkeztünk, kíváncsi lennék, hogy nektek mit jelent ez a blog? Miért jártok ide nap mint nap? Tényleg érdekelne.

29 megjegyzés:

kinga írta...

hurrá :)

én nagyon szeretem az őrültségeidet :) persze pozitív értelemben!
Általában valamin mindig jót röhögök, szeretem, hogy szinte lehetetlenül jó dolgokat találsz ki. Olyanokat, amikért (mármint az ötletekért) szerintem sokan megveszünk :) És ha mondjuk 1-2 dolgot nem is viselnék, vagy nem használnám semmire, nincs rá szükségem, akkor is nagyon jó legeltetni rajta a szemem :)
Itt a gyermeki énem (ami bennem túlteng :D) itt gyakran otthonra talál :)

Mici írta...

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mit jelent nekem a gyerekem, a testvérem, vagy a párom.
De konkrétan én szeretem a humorodat, az elmebeteg ötleteidet, és többnyire azért jövök ide, hogy homlokon csaphassam magam, hogy ja persze, hát hogy is másképp, ha nem így... És hiába vigyorog a nyuszkód a levelesládámban is szinte napi rendszerességgel, azért ide is bejövök, mert... csak. Elég indok?
És amúgy meg akkor most melyikünk nyert???

Kathy írta...

Szeretem a kiszamithatatlansagaidat, allando uj otleteidet amiket szinte naponta tarsz elenk! Szamomra teljesen egyedi darabjaid vannak, szepen mesterien tisztan eloallitva!
Ja ....es a nyuszko mindig vigyorog a sarokban! :))

Julcsi írta...

Szóval ez egy felhívás keringőre?? Ám egyen...
A mi ismeretségünkben két időszámítás van: amikor még csak a blogodat ismertem és amikor már téged is. Szerettem az előzőt is, bár félve kopogtattam. De az utóbbinál rájöttem, hülyeség volt. Te ugyanolyan ember vagy, mint más, csak hihetetlen fantáziával és humorral rendelkezel. Ez átjön a blogon is.
Kenegethetnélek még hájjal, de úgyis lesz itt még számtalan bejegyzés, ami ugyanerről fog szólni:)))
(Én tuti nem raknék fel ilyen kérdést, mert egyfolytában csak bőgnék:D)

Kriszpicur írta...

Imádom a stílusodat,az ötleteidet,hogy olyan vagy,amiylen!
Ember a javából,és ez a mai világban egyre ritkább.Bizalmat szavazol -általad soha nem látott,ismert embereknek!!!
A nyuszófi,egy csúcs! Az öteleteid pedig tényleg "homlokoncsapkodósak" :) Hihetelen színes,pörgős egyéniség vagy,és annyira szeretném,ha minden alkotásod-mert ezek ,azok-a fiókomba,táskámba(remélem lesz,majd táska is ;)),a lakásomba csücsülne!!!!
Alkoss még sokat,és írj sokat-sokat! Kikapacsol,ha olvashatlak...
...ennyike,talán... :)))

Lara írta...

A valasz egyszeru,mert tetszenek az alkotasaid.

Lidércke írta...

Miért? Hogy a csudába' kérdezhetsz ilyet? :D Irt jó figuráid vannak, remek ötletekkel spékeled őket, és mindenen átszivárog a humorod. Ja, és bírlak is, tudod. :))))

Lidércke írta...

Oh, pipálni lefelejtettem....

boGár krea írta...

Először azért jöttem, mert nagyon tetszettek a munkáid. Mindig van bennük valami fricska, ami miatt különlegesek és "fércművesek".
Aztán azért, mert az írásaid is mindig telibe találnak, és persze azokban is benne van...
Végül pedig, része lettél a mindennapjaimnak. Van néhány blogíró, akiket nagyon kedvelek, és ha törik, ha szakad, ránézek a blogjukra. Te is közéjük tartozol.
Szóval, ha röviden szeretném összefoglalni: miattad vagyok itt nap, mint nap. :)

hanga írta...

boGár kreához csatlakoznék. Tök véletlenül találtam rád Mamazon oldaláról, és azóta legalább 8 órán át "lesem" a blogodat, hogy mikor jön valami új ötlet, vagy hangulat, életkép.
És mivel nagyon jók a blogajánlóid oldalt, ezért azt mondhatom: olyan vagy nálam, mint az index.hu, negyedóránként csekkolandó, mi történik a kreatív mesevilág lakóival, kinél mi pattan ki a fejekből és kezek alól.
TEHÁT nem csak azért jó idejönni, mert TE te vagy, hanem mert jó híradó is vagy ;)

Hunszil írta...

Én is azért járok, mert CSAK.... na jó, szeretem az írásaidat a munkáidat.... szerintem át jön a az egész "Férművekes dolog" a neten és ez jó. Imádom a munkáidat és a történeteidet, minden érdekel, néha nevetek néha gondolkodom a leírtakon. Nagyon szimpatikus az egész............. HÁT EZÉRT :))))

Honey írta...

Én egy szóban megfogalmazom: mosolyogni! :o)

Kála írta...

Mert jókat vigyorgok nap mint nap, miközben csapkodom a fejem, hogy deezmérnemnekemjutotteszembe :-D

csipkebogyo írta...

Különlegesek a dolgaid, a gombjaidért megőrülök, a nyuszkó a nagy mosollyal ahogy kukucskál imádni való, a kitartásod, elszántságod és a tehetséged példaértékű...sorolhatnám még!Ezeket szeretném legalább egyszer személyesen is elmondani Neked!

cinnamon írta...

Szerintem elég annyit mondanom, hogy a tegnapi délutáni bejegyzéseden hangosan nevettem legalább 10 percen keresztül! (Köszönhetően az utolsó előtti bekezdésnek!) Mutass nekem a mai világban olyan embert, aki 10 percet hangosan és önfeledten kacag. Na ez az amit te tudsz! Én nem is irnék a humorodról többet, úgyis megtették már előttem és meg fogják tenni utánam is minden bizonnyal. És még valami, bár sajnos elég szűkös még a férckészletem, de nem tudok elmenni úgy egy társasába, hogy ha rajtam van a nyuszis vagy a madárkás kitűzőm, hogy ne venné észre mindenki, ne dícsérnék, ne mosolyognának rajta. És én pont ezt imádom bennük, amellett, hogy irtó eredetiek és aranyosak! Feltűnést keltenek és mosolyt csalnak az arcokra!
Nap mint nap várom az új műveket, bejegyzéseket, szóval csak így tovább! És gratula!

csigaszabo írta...

Hihetetlenül szórakoztatóan kreatív vagy. Még akkor is, ha csak egy "masemmitsemalkottam" bejegyzést írsz.
Kell a humor, nincs mit tenni. Én pedig nem ellenkezem, hanem ide járok vidulni.

Edit írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz és még annyit tennék hozzá: nyúlimádóknak kötelező vagy!

Evelin írta...

Én nagyon szeretem azt, ahogyan írsz, szeretem a néha már-már "fárasztóan" vicces ötleteid,amikre jó hangosan azt lehet mondani,hogy "aaaaaaajjj",persze csakis pozitív értelemben :D Szeretem a linkjeidet is,néha a zenéid és a videóid, és nagyon szeretem a történeteidet is, pl ahogyan a férjed megkérte a kezed, na azt sosem fogom elfelejteni :) Néha újra elolvasom és még mindig megmosolyogtat :)

És persze nem utolsó sorban a kreálmányaid, hűű, mintha minden héten új áru érkezne a kedvenc ruhaboltomba :D azt sem veszem meg mind, csak bemegyek és megcsodálom, és nagyon örülök, hogy láttam :)

Evelin írta...

Azt elfelejtettem mondani,hogy nagyon gratulálok az 500-hoz,csúúcs :) No meg az is,hogy mindhárom helyen majdnem egyszerre közeledsz ehhez a bűvös félezerhez :)

Ejjkukk írta...

:D Szép! :D És az a szép, hogy magadnak sikerült ezt a szép számot és a vele együtt járó "életet" megváltoztatnod.
Fércművek... Olyan jó maga a név választás is. És én spec nagyon szeretem olvasni az irományaid. Édesek a fércek is, a zsbrémek is, a gombolósdik is szupik: de én a legjobban az írásaidat szeretem. Jó vissza-vissza járni!
SOk-sok bejegyzést még neked (és nekünk:P)!

Niki írta...

Mert szeretem a munkáid, a kreatívságodat, hogy valóban rémesek a rémjeid és mert csak:) Jó olvasni Téged:)

Zazálea írta...

Én? Én a friss levegőért jövök, komolyan. (ez jó válasz?)

Fércművek írta...

Nincs rossz válasz. :)

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :)

Boldogság vár :) írta...

Gratulálok a szép számhoz :)
És hogy mit jelent...röviden elárulom:
egy kis kikapcsolódást, humort, új ötleteket, élményeket :)
Egyszerűen jó téged olvasni :)

Remélem egyszer engem is ennyien fognak :) Majd igyekszem feltörni :P :D

Szép napot & jó alkotást :)

Boldogság vár :)
www.boldogsag-var.blogspot.hu

Raindrop írta...

Őrült, különleges ötletek, HUMOR, és egy nagyszerű ember.
Gratulálok!

Tisss írta...

Gyönyörködni az egyedi, ötletes, és ízléses, olykor vicces munkáidban.
Kikapcsolódás, feltöltődés, mosoly :)

Karina írta...

:)-ni!
Kifogyhatatlan ötleteidet imádom, s ahogy meg is valósítod azokat. Mindig a lehető legjobb dolgokat párosítod össze, hogy azokból valami fantasztikus alakuljon ki.
Hihetetlen lelkesedés és szorgalom van benned, ezért is lettél ilyen sikeres ilyen rövid idő alatt, s ráadásul nagyon szerethető, kedves ember vagy, akit könnyen a szívébe zár az ember :) Sok boldogságot!!

Angel írta...

Kicsit késve írok, mert azon gondolkodtam, hogy miért is :) Nem gondolkodtam eddig rajta, csak minden reggel jövök az újabb adagért (mint egy drogos :D ) Szóval azt hiszem megfejtettem: sokkal kevesebbet találkozunk, mint szeretném, de olyan jó, hogy mégis eljut hozzám a személyiségednek az a része, amit ide kiteszel. :)

kekezust írta...

Általában késő este jutok idáig, de minden nap frissítek, keresem az új bejegyzést, mert kell még egy mosoly a napom végére. Hát ezért :)