2010. szeptember 23., csütörtök

Daninak

Befejeződött az árverés. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki licitált vagy esetleg vitte a hírét. A nyertes nem a táskát kérte a licitért, inkább egy répasálas nyuszkót helyette. De azt sem magának, hanem kérte, hogy Daninak juttassam el. Kedves Ágnes! Nagyon örülök, hogy "megismertelek" és köszönöm, hogy még mindig libabőrös leszek, ha erre a kedves felajánlásodra gondolok. Ilyenkor visszatér az emberekbe vetett hitem és rájövök, hogy mi, kis emberek is képesek vagyunk apró csodákra! :)


Dani ezt az óriás nyuszkót kapja majd meg hamarosan. A kis - standard - barátja csak odaállt mellé, hogy lehessen látni, hogy mekkorára nőtt. :)))

Angel barátnőmnek köszönöm, hogy ő is átutal annyit Daniék számlájára, amennyiért elkelt a táska. Köszi!

1 megjegyzés:

Ágnes írta...

Kedves Judit!
Nagyon jólesnek a szavaid... :)
Azt mindenképp szeretném viszont kihangsúlyozni, hogy én valójában csak a pénzt adtam Dani családjának, a nyuszkó a Te jólelkűséged, tehetséged és munkád eredménye, így azt Dani Tőled kapja ajándékba. Persze nem is az a fontos, hogy ki mit ad Daninak, hanem hogy mielőbb felépüljön ez a kisfiú, és élhesse a kis életét boldogságban, egészségben, a családjával együtt.
szeretettel,
Ági