2010. szeptember 21., kedd

Megmutatom ma minek örülök

Vannak időszakok, amikor szinte semminek. Érthetetlen módon. Olyankor teljesen leeresztek és amikor már nagyon unom magam, akkor célirányosan keresem, hogy minek örülhetek. Egy időben füzetet is vezettem róla. Minden nap fel kellett írnom 3 jó dolgot, ami aznap történt. Ez lehetett valami triviális hülyeség, de természetesen akár rendkívüli dolog is. Ma korán reggel jött egy "felírni való". A szerelmetes kismadaras anyagot nem csak én, azt hiszem ti is nagyon szeretitek. Már régebben felkutattam, hogy létezik-e más színben és találtam is rózsaszínes változatot. Viszont régebben nyomott anyagról van szó, úgyhogy mindenhol csak a képét és a hűlt helyét találtam. Aztán levelezgettem és találtam egy helyet, ahol maradt még fél méter. Mostanra annak is hűlt helye van, mert ma megérkezett hozzám, ahol már előmelegítettem neki a prést. :)) Azt hiszem hamarosan rózsaszínes madárkák fognak errefelé repkedni, úgyhogy most kalitkát keresek. :))

6 megjegyzés:

eszterda írta...

Milyen kedves, helyes!:))) Várjuk az eredményt!

cinnamon írta...

Ez a bejegyzésed felkerül az én mai napi 3-as listámra!
Azt hiszem a legjobb dolog annak örülni, hogy más örül valaminek. Hihetetlen, de nálam nagyon jól működik, olyan jó kedvem lett tőle, hogy csak na... Rózsaszín madarat lehetne velem fogatni!!!!

Mici írta...

Na ugye, hogy ugye. ;)

hanga írta...

áááááá, máris előjegyezhetsz egyet, mert a barna-kéknek hatalmas nagy sikere van, viszont sok ruhám rózsaszínes árnyaltokban játszik, úgyhogy azokhoz eddig nem tudtam felvenni az eddigi verzsönt.
apropó, szombaton családi vacsorán közölte a család, hogy "jó az új órád",mondom tökjó, csak az nem óra, hanem gömb-gyűrű, na erre volt elhűlés, és áll leesés és mutimármutimár.
karácsonyra tuti lesz egy-két megrendelésem pluszban :)

Fércművek írta...

Hát igen, ha maguktól nem oldódnak a gondok, akkor tenni kell ellene. :)

Mindenki: :)

mágika írta...

Éljen az örömködés, meg a kismadaras anyag :)