2010. október 2., szombat

Ornitológus sem leszek

A blog csupa szépről és jóról szól - jobbára, úgyhogy nem nagyon kerül ide, hogy a héten jelzett a szervezetem, hogy elég, köszöni szépen, most egy kis pihenésre van szüksége. De úgy igazából. Az is viszont mostanában derült ki, hogy varrás nélkül már nem vagyok meg, mindig kell valamit készíteni, különben búskomorságba esem. Ebből a kettőből következett, hogy eljött az idő egy kis szerelemvarrásra. Amikor csak úgy saját örömömre készítek valamit. Valami teljesen újat. (Senki ne értse félre, mindig úgy dolgozom, de mégis más, ha megrendelésre készül valami, vagy vásári határidő tornyosul az ember feje fölött, a készletre várakozó boltokról már nem is beszélve. :) ) Azt sem tagadom, hogy az első adag karácsonyi szalag vásárlása után már hangulatba kerültem és karácsonyi ötleteken kezdtem agyalni. Aztán mégis megálljt parancsoltam, hiszen még ősz van javában. Nem kell elsietni a dolgokat. :) A Mikulás után egy lépés volt az Őszapó. Jó jó, tudom, hogy az őszapó egy madár.


A fotót Soproni Jani fotó blogjáról kölcsönöztem. Remélem nem bánja. :)

De nem fércéknél. Nálam ilyen egy őszapó:Érdekessége, hogy meglett ember lévén már megáll a saját lábán. Ehhez jó sok rizst meg kellett ennie, de nem bánja, mert így bátran egyensúlyozhat a terasz korlátján. :))

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy leírjam, hogy aki karácsonyra valamilyen fércet, illetve GomBoltos dolgot szeretne, az még jövő hét végéig - október 8-ig - adhatja le a megrendelését, mert az utána érkező kéréseket már csak januárban tudjuk teljesíteni. Köszönöm a megértést!

10 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

A madár őszapó nagyon édes, a férc őszapó meg nagyon jópofa! :o)

Ejjkukk írta...

Nagy kedvenc lett! :D Nagyon édes ez az őszapó!!!

Mona írta...

Hát ez valami haláli :D Imádom!!!

norono írta...

Hát ez nagyon jópofi!

Doris írta...

Jaj, de nagyon helyes! Mit tud Őszapó?

Fércművek írta...

Jót áll mindenkiért. :))

hanga írta...

Húúú, ha valaki karácsonyra szeretne pl. gombgyűrűt, akkor hogyan tudok válogatni? A posztokat küldjem el linkben, ha van kívánság?

Fércművek írta...

Azt is lehet vagy a Meskán lehet szemezgetni az eladott termékek között. Aztán lehet küldeni a címemre. :))

info@fercmuvek.hu

Raindrop írta...

Őszapó a kedvenc madaram. :)

Soproni Jani írta...

Tkp. nem bánom, hogy felhasználtad a fotómat így, hogy hivatkoztál a forrásra, egy rövid kommenttel a blogomban viszont még örömet is szerezhettél volna.
A férc őszapó tényleg jópofa, nekem is tetszik. ;-)