2010. november 29., hétfő

L1MITEDition 1.

Fércművek Limited edition. Annyira limited, hogy ebből tényleg csak egy készült. Persze még tényleg nem sikerült semmiből két egyforma, de ez nem is csoda, hiszen minden kézzel készül rajtuk, csak az alap szabásminta van meg, a többi egyszer csak megtörténik. :) Kicsit sajnálom, hogy sosem számoltam meg hány férc költözött már el, számozni kellett volna, dokumentálni meg ilyenek. De az ember csak később okos...

Ő most az első a L1MITEDition vonalon. És hogy hogy született? Az idei év egyik nagy felismerése, hogyha valami nem stimmel körülöttem - nem feltétlenül velem! :) -, akkor a mesékhez vagy természetfeletti történetekhez fordulok. Lazulásként, elszakadásként, szórakozásként. Mivel a hetedik filmet szeretném majd megnézni a két ünnep között, gondoltam újra olvasom a Harry Potter könyveket. Úgyhogy még kevesebbet alszom, mert amikor végzek a dolgommal, akkor alvás helyett olvasok a paplan alatt. És olyan jól esik. :)) Evvel egy időben egy megrendelésen is dolgoztunk, amiben volt egy szemüveges nyuszi is. Ahogy készen lett, már hozzá is láttam Harry nyulasításához. Olló, cérna helyett a "Bunnyculus" varázsigét használtam és voilá. :))


Persze Hedvig is ott fityeg mellette. :)


17 megjegyzés:

Julcsi írta...

Kérdezném, ennek a fércnek van-e már gazdája???
Ha nincs, én szeretnék az lenni.

Anna írta...

HarryBunny mekkora :D Nagyon aranyos!!! a kis villám a homlokán, meg a szemüvege, meg Hedvig, meg minden!!!! Fantasztikus :)

hekka írta...

Bibííí, mi már megnéztük! :)
A nyuszi szuper! Nagyon jót nevettem! Köszi! :)

agicaa írta...

Ó, ez lenne a tökéletes ajándék a páromnak... De gondolom már foglalt...

a Matula ikrek írta...

Bunnyculus, ez király! :D

Aledi írta...

Hehe :) A fiam kb. tizedszer olvassa végig az egész sorozatot, attól tartok már nem is fog más könyvet olvasni :) Szuper ötlet!

Lara írta...

Szerintem jo lene egy ilyen fekete kopenyes nyulat vampir fogakkal,vampirkent is kesziteni.

Mici írta...

Vééégre férc.
A naffiam megnézte... hát nem idézem milyen szavakkal illette... pozitív értelemben persze... talán az "óh de zsír" az publikus, a többi annyira nem, de eléggé meg lett dícsérve.
Imádom/juk a zötleteidet. :)

niniel írta...

én is szeretnék egy ilyet!! és olyan cetlim is lenne hozzá...;)

csipkebogyo írta...

Csak most esett le, hogy ez nem egy nyúl denevérnek öltözve. Nálunk most kezdődött a "láz" külön öröm, hogy Bence is elkezdte olvasni angolul. Szerintem én is kölcsönkérem, jó lesz nyelvgyakorlásnak.Ezt jól kitaláltad!

cskata írta...

ez világbajnok!!! :) és hogy még a sebhely is ott van a homlokán,zseniális!!!! :)

Lidércke írta...

Annyira szeretem a humorod. :)))

Névtelen írta...

Great!!!
"Üzletpolitikai" szempontból talán licitre kellene bocsátani...csak utánna megint nem tudnál aludni....ahogy eddig megismertelek..:-) Erika

Fércművek írta...

Elfelejtettem írni, hogy tőle még nehezen tudok megválni, de Julcsi neked szívesen odaadom. :))

Egyébként ez a baj az egyszeri dolgokkal, hogy tetszik nektek és írtok, hogy sokan szeretnétek. Hát így hogy legyen csak egy??? :) Mondjuk több ilyen címkém nincs és azt hiszem ilyen bagoly se sok van...

Karina írta...

Nagyon jópofa lett, szuper vagy!
Nagyon szeretem a fülbevalóimat, köszönöm még egyszer és jó volt találkozni :) Találtam egy anyagot, amit neked hoztam el a boltból, hová küldhetem? 3fiavan kukac gmail

Puszedli írta...

Hedvigje is van. Eszméletlen vagy!! :)

Helina írta...

Azt tudtad, hogy Rowling (állítólag) a kedvenc gyerekkori meséje alapján nevezte el a főszereplőt Harrynek? A mese nyulakról szólt :)