2010. december 21., kedd

Bejegyzés, amiben lesz boldog karácsonyt is, de szó esik a dolgok alakulásáról is

Kemény hónap, kemény év van a hátunk mögött. Rengeteg élménnyel fűszerezve. Meg persze vannak levont tanulságok is. Panaszkodhatnék egy sort vagy esetleg tálalhatnám az egész évet rózsaszínűen, de az igazság valahol a kettő között van. Volt hideg is, meleg is, kiemelkedően jó és különösen rossz pillanatok. Sok-sok várakozásból nem lett semmi viszont váratlan események, ötletek arattak nagy sikert. Jó pap holtig tanul. Hát még egy autodidakta kis vállalkozó. :)) Azt is megtanultuk, hogyha úgy érzed, hogy eljutottál a végső határodig, akkor még kibírsz kétszer annyit. Mert mint a színészeknél, senkit nem érdekel, hogy otthon mi van, az a lényeg, hogy a színpadon mit alakít. És ez így jó, mert amikor "színpadon" van az ember, akkor megszűnik a külvilág. (Régen tanításnál volt ilyen tapasztalatom, hogy a terem ajtajában le tudtam tenni a kinti dolgokat és ott bent a teremben már csak az ottani feladatomra koncentráltam. )
Természetesen mindenkinek köszönöm az érdeklődést, olvasást, lelkesedést, kedves szavakat, "rajongást"és lájkokat. Mert az emberben van egy belső motor, ami továbbhajtja, de érdeklődés hiányában a motor lassan leállna. Ilyen kedves olvasók mellett erre esély sincs. :)
Most valamennyi pihenést szavaztam meg magamnak és benne van a pakliban, hogy az ünnepekig már nem járok erre, úgyhogy mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. Nagyon klassz képeket találtam ki erre az alkalomra, de a megvalósítás idő hiányában elmaradt. Még van egy pár nap, hátha eljutok odáig. :)))

18 megjegyzés:

Miss Scotty írta...

Kedves Jutka!

Pihenj nagyon nagyon sokat. Ne gondolj az ünnepek alatt a munkára. Megérdemled a pihenést és gyűjtsed a pozitív energiát a továbbiakhoz.

Minden jót és sok sikert kívánok a 2011-es esztendőre is.

Szeretettel

Scotty

Fércművek írta...

Hasonlókat kívánok neked is! Van mit kipihennünk. :)

muzli írta...

Nagyon boldog ünnepeket kívánunk az egész családnak. Pihenj és töltődj.

Aledi írta...

Jó pihenést, szép ünnepet! (És jó varrogatást. Nem bírod ki sokáig nélküle :)

Judit írta...

Neked is Boldog Karácsonyt! Pihenj sokat!

Erzsébet írta...

Nagyon boldog és nyugodalmas karácsonyt!

Kisnyul írta...

Kellemes pihenést, nyugodt ünnepeket kívánok neked!

Én a csendes rajongók sorába tartozom, nagyon szeretem a képeidet és a munkáidat.

Karina írta...

Én is békés karácsonyt és sok örömteli órát kívánok fiaiddal, férjeddel, akik biztos hiányolnak nagyon. szeretettel, karina

márta írta...

Boldog Karácsonyt! :)

Kathy írta...

Kellemes Unnepeket kivanok! :))

Kála írta...

Boldog, békés pihentető ünnepeket!

csipkebogyo írta...

Jó pihenést és erőgyűjtést a következő esztendőre!

zazálea írta...

Pihenj, töltődj, alkoss. De legfőképpen: szeress.
Legyen áldott ünnepetek, Judit!

Juhizs írta...

Kedves Judit!
Köszönünk szépen mindent Neked!
Hálás szívvel gondolunk Rád az ünnepek alatt :-) :-) ... miközben tudjuk, hogy Te heversz a sezlonon és alszol ;-)avagy színes gombokkal álmodol...

hekka írta...

Békés, boldog Karácsonyt kívánok nektek én is!

kekezust írta...

Csupán önnös érdekek vezérelnek, hogy ezt írom, de nyugodt, pihentető ünnepeket kívánok, feltöltődést, mert akkor jövőre sok érdekes fércet láthatok Tőled :-)

Mamis írta...

Boldog Karácsonyt Kívánok!

Judit írta...

Neked is boldog karácsonyt!