2011. január 13., csütörtök

Egy rémes nap

Vagyis nem is egy, már több napja rémes. :)) Mert szabok és pofit applikálok. Szóval dolgozom, de így még nincs sok mutogatni valóm. A vásárokon elfogytak az aprónépek, rém nélkül maradt a műhely, úgyhogy lépni kellett.


Készülnek az újabb répasálas nyuszik is, úgyhogy hamarosan egészben is mutogatom őket. :)

Természetesen a gombok sem szorultak háttérbe. Még decemberben érkezett csomagom Barbitól. Csoda dolgok voltak benne. van, ami már beépült a bendőnkbe :) na meg persze a műhelybe. Ezekben a szépségekben címkék és mini hímzések voltak.


Barbinak is most mutatom először, hogy az első két gyűrűt már el is készítettem belőlük. Ők a saját kis gyűjteményemet gazdagítják.4 megjegyzés:

Zazálea írta...

az a virágos gyűrű, aztaaaaa

csipkebogyo írta...

Ó majdnem lemaradtam ezekről a klassz gyűrűkről.

Barbi írta...

Ó, milyen jó érzés készen látni őket. :)))) Most már én is felteszem a blogra az ajándékokat, igaz már rég megkaptad, de bevártalak. :D
Selyemszalagosat pedig örömmel készítek még neked, ha szeretnéd, mert az gyorsan megy, ellentétben a mini hímzésekkel. :) Van még egészen halvány tört fehérem, és halvány rózsaszín szalagom, azokból is rittyentek és küldöm. Oké? Oké! :D Pusz!

Mesi írta...

Jaj de jó,hogy készülnek a rémek,mert mi nemrég kattantunk rájuk és a nagyobbik fiam (11) naponta megkérdezi lehet-e már rendelni.Kedvencünk:Rosso.
Jó munkát!