2011. február 26., szombat

Állandó kiállítás

nyílt nálunk. Amikor megláttuk ezt a karnist a kikeában (ahogy a fiúk keverik a kettőt. :) ) és az alternatív felhasználását, rögtön beújítottunk egyet. Egy kis fúrás-faragás és már meg is nyílt az első kiállítás. Talán nem véletlenül esik egybe azzal, hogy Barnus elkezdett úgy igazán rajzolni, festeni. Intenzíven, a saját örömére és persze a miénkre. Minden nap kitesszük a legfrissebb ovis alkotásokat és persze az itthoniakat is. És végre eljutottunk oda, hogy beígért festésért bármire hajlandóak. Soha rosszabbat. :))))


Nem mellesleg szeretem a belefeledkezős rajzolós, festős délutánokat (még ha az idegrendszeremet kicsit meg is viseli a kialakuló káosz. :) ) mert születnek újabb figurák. Igaz csak papíron, de remélem hamarosan be tudom mutatni például Hercét és Hurcát. :))

6 megjegyzés:

anyahajó írta...

Ez a karnis tényleg rajzkiállítónak termett, nagy ötlet volt! Mi csak az ajtókra szoktuk celluxozni, de ez sokkal méltóbb hely.

Kriza írta...

mekkora ötlet! ez melyik karnis?

muzli írta...

De jó ötlet!!! Nálunk a gyerekszoba összes szekrényajtaja van kidekorálva a rajzokkal, meg a konyhaszekrény. De ez sokkal jobb.

Judit írta...

A káoszt is légy szíves egyszer bemutatni:))))

Borsheka írta...

na, ha egyszer eljössz hozzánk, megmutatom a wc-nket. : )) reméleg eléggé felkeltettem a kíváncsiságod : )))

Fércművek írta...

Ez a függyönysín az:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60075295

Judit: Biztos, hogy látni akarod a káoszt? Ma egy-két remek illusztrációt tudtam volna erről fotózni, de inkább lementem a műhelybe. :))

Borsheka: Fel biza. :) (ha nem szólsz a párodnak, akkor nagyot fog nézni, ha az első utunk oda vezet. :))) )