2011. április 20., szerda

Képküldős játék

A Facebook-on hamarosan indul az első képküldős játékom. A napokban nézegettem a gépen a sok-sok képet és hogy eddig mi minden költözött el tőlem és kíváncsi lennék, hogy kinek /minek hogy megy a sora. Küldenétek nekem képeket? :)

Mindenki automatikusan bekerül nyuszkó cilinderébe, aki küld képet. Aki már régebben küldött nekem képet a Facebook-on, automatikusan bekerült a kalapba. Május 10-én fogok kisorsolni egy 5000 forintos utalványt a résztvevők között. ( Az utalvány vagy a WAMPon váltható be személyesen, vagy a boltok aktuális kínálatából lehet választani, megrendelésre most nem érvényes.)


Emellett lesz közönség díj is. Érdemes akár megkomponált, vicces, szép, megható, zabálnivaló, édes, érdekes képeket is küldeni, mert a legtöbb lájkot kapó kép különdíjban részesül és meglepetés ajándékkal készülök a nyertesnek! :)

Na, elő azokkal a fényképező gépekkel!
Szép napot! :)

3 megjegyzés:

Anna írta...

lehet egyszerre több képet is küldeni ? nem tudom melyik gombos szettemben fényképzetessem magam :P

Fércművek írta...

Persze, több képpel is lehet nevezni, de egy férc vagy gomb, csak egyszer kerül a kalapba. Viszont akinek, több férce, ékszere van és róluk készít képet, több eséllyel indul. :)

Anais írta...

Hu, de nem lenne fair ha az összes fércemmel (included korai fércek) és ékszerrel neveznék. De egy képre meg nem férnek rá! :)
Hűűű micsoda dilemma, sajnáljatok! :)