2011. május 4., szerda

Hullámok

Gondoltam ma megosztom, hogy egy kicsit meg vagyok ijedve. Amennyire ezt akarom már jó ideje, annyira ijesztő a mostani állapot. És napok óta hullámzom legbelül. Tudom, hogy ez így van rendjén és hogy nem feltétlenül kell megosztani mindent, az üzlet az üzlet, csak a lényeg látszódjon, gyenge pontokat nem fedünk fel, de ez egyelőre egy kicsit felemás állapot bennem. Hosszú napok óta nem találom a helyem, pedig tulajdonképpen semmi nem változott az elmúlt két évhez képest, max. a jövőképem. Más valamiről csak beszélni, ábrándozni vagy benne lenni. De hál'istennek nem is ez a lényeg, hanem hogy szerencsére mindig eljön az a pont, amikor az ember átlendül és elővesz egy nagy köteg A/4-es lapot és csak ír, rajzol, tervez és hirtelen megint jól érzi magát a bőrében. Na ez történt tegnap estéről ma reggelre. :)) Úgyhogy délelőtt végeztem a megrendelések nagy részével, a következő vásár még messzinek tűnik, szóval indul a szerelem varrás. A fércek visszatérnek című epizód következik. :P

Ha rádióban lennénk, ezt a dalt most elküldeném magamnak. :))

5 megjegyzés:

dióhéj írta...

hű, ez fenyegetően hangzik ám :)

Kaccat írta...

a hullámzás kell! ha nem lennének kételyeid, már most be is zárhatnád a céget(?) :-) (csak sejtem, hogy ez a nagy lépés)
Ahogy írtad, tulajdonképpen nem változott semmi, épp csak kicsit megrémít a felelősség, ez így van jól, ne aggódj, egyelőre nem látod még a dolgok menetét, de majd szépen letisztul, addig pedig csinálj minél több "szerelemvarrást" - mert az visz előbbre
Hajrá! gondolom mindenki drukkol, én biztosan :-) (- és csak halkan jegyzem meg, hogy bízom benne, hogy nem mész el a tömeggyártás felé, hanem igenis újra és újra megújulsz, ahogy eddig is)

Edits Konditori írta...

sok sikert és kitartást kívánok neked!!!és csak bízzál önmagadban,mert gyönyörüek az ékszereid és ezt sok ember így gondolja még!!

Hajnalka Nagy írta...

hajrá Jutka!
menni fog ez hullámokkal is biztosan!!-sőt!

Fércművek írta...

Lehet, hogy szörföznöm kellene. :))