2011. június 13., hétfő

A nap ötlete

Tudom ez kicsit furcsa a zöld kép után és most nem is tervezem a kipróbálást, de mint ötlet, nálam 10 pontos. :)


Ötlet innen.

7 megjegyzés:

M-ici írta...

Nálam bónuszpontokat is érdemel.
Ha kifejlesztem a zöld csokit kipróbálod? Vigyázz mit felelsz, mert az ötlet már fejben kész!

Fércművek írta...

Ha lesz zöld csokid, akkor én megpróbálom ezt. :)))

Mák írta...

Khm...lehet egy kérdésem? ez ok, hogy csoki, meg lufi...nah de..a csoki meg akkor enged lufit mártódni magába, ha meleg..a lufi akkor meg nem durran ki?Ez csak egy naív én kérdésem..Jól van na csak halkan kérdezem....de érdekel a válasz...

Fércművek írta...

Az eredeti leírásban ott van, hogy nem forró csokit ajánlanak hozzá, hanem langyosat és vízibombának való lufit, ami szerintem vastagabb az átlagosnál, de én is csak hangosan gondolkodom. :)

Mák írta...

Aha....mondjuk bevallom töredelmesen, hogy odáig nem jutottam, hogy az eredeti leírást elolvassam:D....időhiánnyal küzdök így csak mazsolázgattam....(pirulós smile)

H. Mária írta...

Én már készítettem ilyen csoki kelyhet. :) Nagyon tetszett a családnak, tettünk bele gesztenyepürét és arra habot, de szerintem végtelen a lehetőség. :) Nálunk az volt csak a baj, hogy a gyerekek egyfolytában nyitogatták a hűtőt, hogy mikor lehet már megenni, mikor ehetik meg a kelyhet is. Viszont a lufik nagyon nehezen viselik ezt a megpróbáltatást. Nekem sajna egyik se maradt meg, ezért sok-sok lufit kellett vásárolnom (11 főre számolva nem kis mennyiség). Lehet ezeket az apró lufikat vásárolni (vízi bombának hívják), nem kerülnek sokba. Próbáljátok ki, megéri. :))))

Molika írta...

Íme egy másik alternatíva:
http://www.candletech.com/techniques-and-ideas/water-balloon-luminaries/
kevésbé finom, de igen tetszetős :o)