2011. június 11., szombat

Új project


Nem a fércekhez tartozó dolog ez, de mégis, mert hozzám. A fentebb olvasható felszólítás kvázi egy fogadalom. A jövőben a munka mellett erre is koncentrálok. A fenti fotót pedig Sweet Paul csodálatos online magazinja ihlette, aminek persze a nyomába sem ér, de tegnap nagy hatással volt rám, hogy végignéztem az eddigi lapjait és ez a sok zöld is itthon termett. (Zárójelben megjegyezném, - és ez azoknak lehet nagy szó, akik ismernek -hogy két napja alig bírom abbahagyni a cseresznye evést. Azt hiszem jó úton járok. :P)

10 megjegyzés:

M-ici írta...

Az útirány helyes, az útirány tetszik. A cseresznye kevésbé, talán mert egy tonna van a kertben két hatalmas ősfán, ami az egekig ér, és a piszok madarak zabálják csak, nekünk meg jut belőle ami a fejünkre hullik, és a talpunk alatt flattyan szét. De ma vettem magamnak egy szatyor zöldborsót, mert szép volt és zsenge, és mindjárt be is habzsolom, mert a fotód erre inspirált. :)

Fércművek írta...

Én pont most tettem fel belőle a főzeléket a kis betegünknek. Mi sem bírtunk ellenállni neki a piacon. :) A cseresznyét meg szívesen esszük, mert leszedve kaptunk gyönyörűségeket és finomságokat. :) (Nem csak esztétikusak, finomak is voltak.)

Névtelen írta...

Öööö, biztos, hogy Te vagy az igazi Judit? Nem cseréltek ki az ufok éjszaka? :)))

Mindemellett örvendetes a változás: hajrá gyümölcs, hajrá zöldség! :)

Anais

En - Hababann írta...

Ez jó! Nosztlagikus élményeket ébreszt a zöldborsó. Egyébként épp a napokban jutottam én is hasonló elhatározásra ;)

Mici, ti képesek vagytok megállni, hogy nem másztok fel a fára?! Ha két fa lenne az udvaromon, le sem jönnék a fáról, amíg van.... :))))))))

Fércművek írta...

Szerintem nem baj, ha kicseréltek az ufok éjszaka, úgyis új élet kezdődik. :)

Angel írta...

Na jó, de remélem, hogy csak ezt a zöldséges dolgot cserélték ki, mert szomorú lennék, ha elvinnék az egész Juditot és valami idegen lényt raknának a helyébe.

Fércművek írta...

:))) Meglátjuk. :))

Zsuzsó írta...

Huh en is ennem a cseresznyet tonna szamra, de a 8 hetes kisfiam annyira nem komalja...

Krisztallit írta...

Nekem a cseresznyeevésről mindig a várandósságaim jutnak eszembe hhmmm.. olyan furcsa vagy tényleg...

Fércművek írta...

Ó nem, ilyesmi nem történt velem. :)