2011. augusztus 23., kedd

Maradékok

A műhely átalakítása közben a készleteimet is számba vettem, elrendeztem, racionalizáltam, ahogy tőlem telt. Sok mindentől meg tudtam válni - erre büszke is vagyok - de van, ami maradt. Pedig simán a konténerben végezhette volna. Egy nagy szatyornyi filc maradék. Van belőlük bőven nagyobb darab, de valahogy nem volt szívem megválni tőlük. Talán visszagondoltam a 3 évvel ezelőtti énemre, aki arról álmodozott, hogy majd valaki meglepi egy ugyanilyen, neki már úgysem kell szatyorral, tele filc fecnikkel. Na, ez csak álom maradt. A készletet, amiből most ezek maradtak, én halmoztam fel, de kérem a nosztalgia, az nosztalgia. :) És akkor egy teljesen más ötlet miatt elém kerültek ezek a kis ezüst kupakok. Már jó pár napja csücsültek az asztalomon, amikor hirtelen ötletem támadt a maradékok felhasználására:


Mondanom sem kell, az esti program a szivárvány többi színének a felhasználása ugyanebben a formában. Készlet az van. :))

7 megjegyzés:

norcsella írta...

Nagyon tetszik és szeretnék mindenképpen ilyeneket!

Fércművek írta...

Majd ha készen lesznek mutatom a kínálatot. :)

Babra írta...

Szerintem is nagyon jó ötlet!:)

Erika írta...

Ismét remek ötlet pattant ki a fejedből a nagy hőség ellenére, gratulálok :) Nagyon jól sikerültek (ezek is :) )

Évi blogja :) írta...

Ez mekkora ötlet! :)

- Maminti, a kicsi zöld tündér - írta...

Szia, jópofa ötlet! Nekem tetszik. Kulcstartóra nagyon jól mutatna. Hát, most jó móka lesz összeillesztgetni a színeket. Nemrég kaptam az egyik csemetémtől új cipőfűzőt a kulcstartós bőrcipőcskémbe. Fonással készült, sok szállal és egészen szuper színeket válogatott nekem össze Annapannim! Nagyon teszett. Te is fogsz szép színeset készíteni?
Elzánál láttam csodaszép szivárványos nyakláncot (http://in-a-leaf-house.blogspot.com/2011/07/nyakamon-sugarak.html)...

- Maminti, a kicsi zöld tündér - írta...

Ui.: Indítasz majd megint zsebrémek játékot? Annyira élveztem!!! Légysziiii...