2011. szeptember 3., szombat

Blogtalálkozó

Emlékszem, 3 évvel ezelőtt fedeztem fel a kreatív blogok világát. Először külföldiek kerültek elém, aztán szép lassan megismertem a magyarokat is. Néztem őket, ábrándoztam milyen jó lenne, ha én is közéjük tartoznék. Aztán vettem azt a bizonyos nagy levegőt és megnyitottam a sajátomat. Sosem szerettem ilyen vagy olyan csoportokhoz tartozni, alapvetően a magányos farkas típus vagyok, de valahogy mégis vonzott ez a közeg. Ahol a kreativitás és a kézi munka a közös nevező. Hosszú idő telt el úgy, hogy csak az interneten olvastam másokat, nézegettem ki mit készített, de nagyon jó egy ilyen lehetőség, ahol az ember élőben is megismeri a másikat és kézbe foghatja mások varrományait, egyéb szépségeit. Mondanom sem kell, hogy külön öröm ilyen alkalmakkor is találkozni azokkal, akiket már a szívembe zártam és akiknek nagyon örülök, hiszen a kreatív közeg nélkül, lehet, hogy elmentünk volna egymás mellett az utcán. De már nem. Hiszen ha nem is vagyunk napi kapcsolatban, akkor sem okoz gondot leülni és végig beszélgetni, nevetni egy egész napot. :) Köszi Gina, hogy megint megszervezted!

Pjulcsy meglepett egy nagyon nekem való párnával. Egy angyal, de ezt tudjuk egy páran. Tudja meg még több ember. :)


Nagyon örültem, hogy végre találkoztam Barbival. Egy tündér. Mindig így gondoltam, de most végre meg is bizonyosodtam. :) Nagyon szépen köszönöm a madárkákat. Ahogy hazaértem, Ambrus első dolga volt - miután befejezte a fagyit! :) - hogy az ölembe telepedve megpuszilja a kitűző madárkát. Arról még nincs kép, mert még rajtam van. :)


A csereberén remélem én is örömet tudtam okozni. Én nagyon örültem a legújabb füzetemnek Álomjáró Bozsomatitól. :)


Sok mindennek nem tudtam ellenállni. Az egyik ez a pasztell szivárvány. Kézzel festett gyapjúfilc...áhhh.... most amúgy is van a fejemben egy pasztelles vonal, biztos lesz helyük. :)

16 megjegyzés:

Juhizs írta...

Fércművek, mint magányos farkas... őrület :-) éreztem, hogy érdemes a gépet bekapcsolnom :-)

Fércművek írta...

És hallom is, ahogy hangosan röhögsz ezen, pedig alapvetően tényleg. Nem vagyok az a csapatjátékos típus. Asszem. :)

Juhizs írta...

Farkasfalka vezérnő jelenleg 713 taggal ;-)

Juhizs írta...

Igen, tényleg röhögök...

Fércművek írta...

Na most én nevetek. :)))

Juhizs írta...

és most már azt is tudjuk, hogy japán szuperkifejlesztésű PC-d van, kisérleti típus, mindent látsz és hallasz a 713 rajongód lakásában, ha bekapcsolják a gépüket ;-)
Jó éjszakát :-)

Julcsi írta...

Meg én is nevetek:))))

Az angyal jelzőt meg köszönöm!:)

Julcsi írta...

Még annyit tennék hozzá: picsogós angyal;)

Fércművek írta...

Én nagyon szeretem a picsogósokat! :)

F.Gina írta...

Kollektív vihogás, ez a szép az egészben :)) Azt hiszem, csak ezért csinálom, mert a több hónapnyi idegeskedés miatt biztosan nem :)) De a végeredmény mindig megéri ! Nagyon örültem, hogy láttalak ! (És teljesen megértem a magányos-farkas-létet, bár ez nyúlként tényleg vihogtató !)

En - Hababann írta...

Szépeket kaptál :))))) és tényleg jót csacsogtatok. Jó volt Veled itt is összefutni.

Barbi írta...

Pusszantás Neked is! Jó volt végre megismerni (ha kutyafuttában is)! :D
A madárkákat nagy szeretettel! Én is imádom az ábécémet! Ambrusnak pedig külön óriáspuszi! Ábel is meg szokta ám simogatni a hímzéseket, mielőtt máshová kerülnek! :D Szóval úgy nézd, hogy két kis tündér krapek által simogatott medálod van! :D

Aledi írta...

Örülök, hogy ott voltál, és hogy kitartottál a végsőkig :)

Fércművek írta...

Most már írhatom, hogy mint mindig. :) Sőt, úgy látszik az after party-t sem ússzuk meg soha. :)

F.Gina írta...

És én megint nem tudtam az after partyról :(( Jövőre ne hagyjatok ki, lécci, lécci !

Fércművek írta...

Azt sose tervezi az ember, spontán alakul. :)