2011. október 16., vasárnap

7edik

Nem thriller ajánló következik, bár néha horror az élet, de ez éppen egy ünnepélyes apropó. Állítólag fordulópont, meg vízválasztó, de én inkább csak meglepődtem, hogy ez már a 7. házassági évfordulónk. A héten többször utolért az idő múlása, a saját korom és ehhez egy kis nosztalgia is keveredett innen-onnan. Érdekes volt visszaolvasni a blogot, mert mintha már annak a kezdete is néha a homályba tűnne, olyan régen volt. Még a lánykérésről és az esküvőről is írtam.
Reggel az egyik első dolgom lesz, hogy elrendezgetem a rózsákat egy vázában, amit ugyanattól a hölgytől vettem a SPAR mellett, akitől 7 éve a második, helyzetmentő csokrom rózsáit. Sok minden történt azóta, többek között teljesen megváltozott az életünk. :)

8 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Gratulálunk!!! :o)

Zsuzsó írta...

Sok boldogságot! :)

Hajnalka Nagy írta...

Még sok-sok boldog évet együtt! :)

Tündéri Lonka írta...

húúúú de eredeti lánykérés :)

Bodros írta...

Ez a lánykérés nem volt semmi:D
Sok boldog együtt töltött évet még Nektek:D
Bár azt mondják, hogy már nem a 7 a mumus szám, hanem a 3, szóval azt már 2szer is "túléltétek":))

colette írta...

Gratula... de a triller sem rossz, sokáig mély nyomot hagyott bennem.

Fércművek írta...

Igen, az a film szerintem mindenkiben maradandó nyomokat hagyott. Már, aki végig tudta nézni...

Hajnalka Nagy írta...

...az esküvői csokorról jut eszembe, h nekünk az egész összeesküszünk dolog annyira spontán volt, h.előkészületekre nullához jobban közelített a rendelkezésre álló idő, a csokor "rendelés", mint olyan teljesen kimaradt haha, fotóst se sikerült szereznem sebtében, ergo a tanúk oldották meg 3féle és minőségű géppel :D
..nah, visszatérve a csokorra még esküvő előtt 1 órával 2-3 virágboltot végignéztem, h nah a kész csokrok közül mi lenne az igazi, de semmi elfogadható, egy helyen a sarokban egy vázában sok-sok margaréta, ami nagy kedvenc s abból lett egy tünemény csokrom 5perc alatt! :)
majd későbbi meglepi, h egyik tanú, legjobb barátnőm személyében gondolt rám, s rendelt egy "igazi"mennyasszonyit is, ami szintén szuper volt, s így volt 2 csokrom és 2 tanúm+1vendég(a fiúnk) az esküvőnkön :) a legszebb esküvő volt azt hiszem ebben az életben! :)