2011. november 20., vasárnap

Intercontinental

Már régóta nem traktállak benneteket vásári beszámolókkal. Majd esetleg akkor, ha újítok egy kicsit az arculaton. Viszont a megszokott installációkkal új helyszínen voltunk és ez megér egy-két mondatot.Ilyen volt a standunk reggel az Intercontinental-ban. Később néhány dolgot átcsoportosítottunk, de a lényeg látható. Igazi karácsonyi vásár feeling. Nagyon jó illat volt a meglepetés mézeskalács cégértől. Szerintem ez nagyon kedves volt a szervezőktől.


Mint vásár nem volt a legjobb, de nézzük a pozitív oldalát. Nyertünk a tombolán egy üveg jó spanyol bort, a jordán büfében csirkét ebédeltünk fenomenális pirított mandulás, padlizsános rizzsel, a Nespresso mindenkinek ingyen volt, a gyerekek is meglátogattak és nagyon élvezték a gyerek játszóházat, csodálatos környezetben, ilyen csillárok alatt telt a nap:


Nagyon sok kedves emberrel találkoztunk, a használt dolgok között fillérekért vettünk csodálatos művészeti albumokat, szétszedésre váró ékszereket csuda gyöngyökből, de még vadi színű műbőr táskát is készülő rémekhez. Szóval nem unatkoztunk. :)

Remek szomszédaink voltak Írisz és Enikő személyében és az sem mellékes, hogy meghívtak a Marriott-ba is egy vásárra, úgyhogy idén A WAMP mellett szállodákra szakosodunk így az év végén. :)

3 megjegyzés:

katafolt írta...

De szép! A férces tárolódra nagyon irigy vagyok, valami ilyesmi kellene nekem most, de szétszedhető variánsban...

Fércművek írta...

Ez is két darabban van és még így is nehezen fér az autóba. :) Mindig helyben szereljük. :)

katafolt írta...

De én vonattal megyek, a táskámban kellene elférnie :))