2011. december 25., vasárnap

December

Pontosan emlékszem, hogy egy hónappal ezelőtt jóleső izgatottság kerített a hatalmába, pedig akkor még nem tudtam, hogy fog elsülni az adventi időszak. Tudtam, hogy a három vásár - ami végül 5 lett - a karácsonyi készülődés felemészti majd minden energiámat, minden időmet, de mellé még elkezdődött az adventi licit is. Így történt, hogy a blogra már nem nagyon jutott időm, de ezenkívül mindenhol próbáltam helytállni. Rengeteg minden történt, próbálok csak a szépre és a jóra emlékezni, de ennyi történésből nem is nagyon nehéz csuda pillanatokat válogatni. :)
A vásárokon rengeteg végtelenül kedves és lelkes emberrel találkoztam. Az ő lelkesedésük bőven elég erőt ad a jövő évi munkához, hiszen a rendszeresen az asztalomnál nézelődőknek is mindig újdonsággal kell szolgálnom. :)
A licitről...hát nehéz szavakba önteni, lehet, hogy még friss az élmény. Pedig lassan egy hónapja tartott. Kicsit a várandóssághoz tudnám hasonlítani. Akkor is tudja - legalábbis azt hiszi - az ember, hogy tudja, hogy mikor van vége, mire várhat, de útközben még rengeteg dolog történik és az ember csak kapkodja a fejét. A legpozitívabb értelemben. Mert minden álmomat túlszárnyaltuk. 238.487 forint gyűlt össze. Mindenkinek nagyon köszönöm, a licitnyerteseknek, akik sokszor ketten is voltak. :) Mellettük természetesen mindenkinek köszönöm, aki részt vett a licitekben, hiszen ők is benne vannak a végösszegben a vállalásukkal. Azoknak is nagyon köszönöm, akik csak a hírét vitték, az is rengeteget segített! Újabb példája annak, hogy sok kicsi sokra megy. A harmadik naptól már a jövő évi licitet terveztem. Ha minden összejön, akkor sok különleges dolog lesz majd. Úgyhogy folyt. köv. . :) KÖSZÖNÖM!
A decemberből sok minden kimaradt idő hiányában, de remélem jövőre majd belefér. Főleg ha júliusban rákészülök. :)

Mindenkinek jó pihenést!

2 megjegyzés:

Theia írta...

jó pihenést! :)

Hajnalka Nagy írta...

PIHENJ!!! + chilluppppppppppppp