2011. december 30., péntek

Újévi fogadalomSajnos sem kedvem, sem energiám nincs összegezni az évet mert nagyon lefoglal, hogy tartok a jövő évtől. Ilyenkor illik jókedvűnek lenni, de minimum nem rongálni a mások örömét, úgyhogy evvel a kedves, színes fogadalomcsomaggal búcsúztatom az évet itt a blogon. Őszintén boldog új évet kívánok mindenkinek és nagyon köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt a figyelmével! Tudom, hogy ha csak rajtatok és rajtam múlna, akkor hasonlóan remek év elé néznénk, de valahogy nem tudom átadni magam ennek az illuziónak...

18 megjegyzés:

Angyal írta...

Kedves Judit!
Bár magam sem vagyok túl optimista, mégis, azt gondolom, muszáj hinnünk abban, hogy BOLDOGABB lesz az új év! Fel a fejjel! :)))

Fércművek írta...

Én leszek a legboldogabb, ha tévedek. :)

zazálea írta...

meg én. csak nem hiszek benne, hogy nem lesz igazad/igazunk

M-ici írta...

Ti mit tudtok amit én nem?

Fércművek írta...

Csak követjük a híreket...

M-ici írta...

Nem szabad!!! Ha a mesterségesen kreált hírekre, és a mesterségesen generált hangulatra alapozod a jövődet, akkor nagyon melléfoghatsz. Ezzel ne stresszeld magad, elég az, amit ténylegesen átélsz. Bizakodj, és csináld tovább azt, amit elkezdtél. Hidd el, hogy jó lesz ez az út.

Reni írta...

Pont azzal van a baj amit átélünk és amerre tartunk...

Lvica írta...

Szó sincs mesterségesen generált hírekről. Fejekről van szó, meg egy bazi nagy falról. Fájni fog, sajnos, Judit, igazad van.:( És nem lehet kiszállni.

Fércművek írta...

Ki lehet, de az is fájni fog...

Lvica írta...

Csak abban reménykedem, hogy mindezt megússzuk annyival, hogy szarabbul fogunk élni. A nettó fizumon már egy hónap múlva érzem majd. De félek, nem csak ennyi lesz…

Mindenesetre holnap együnk lencsét, hátha.:)

F.Gina írta...

Már azzal is kiegyeznék, ha nem lenne rosszabb :(( Mindenesetre BUÉK neked és az összes szerettednek!

erdoseva55 írta...

Én is kívánok boldog, örömökben , szeretetben, egészségben gazdag új évet!:)

Szilvi írta...

BUÉK!!!

Dió Bisztró írta...

Ooops, úgy látszik ez a hangulat leng be mindenkit a szilveszter meg a csodás napsütés ellenére is... azért BUÉK mindenkinek, és hátha mégse...., és hátha mégis....

vadjutka írta...

Azt gondolom, hogy bizony nagyon csúnya évünk lesz, és mindenkinek fel kell kötnie a gatyáját.

Viszont most fokozottan igaz, amiben amúgy is hiszek: ha legalább a mikroközösség összefog jó erősen, akkor elviselhetőbb lesz.

Annás írta...

Fel a fejjel és BUÉK!

Melinda írta...

BÚÉK Nektek is! <3

Judit írta...

Szerintem pedig hozzáállás kérdése az egész. Vannak/lesznek megváltozhatatlan dolgok, nehézségek, de ha nem optimistán éljük meg, bizakodóan az életet, akkor olyan is lesz, amilyen.