2012. március 11., vasárnap

Jól indult a nap

Reggelre egy levél várt, miszerint a második kívánságot is teljesítette a Csodalámpa alapítvány az adventi licitből befolyt összegből. Semmiség, de akkor is nagyon örültem, hogy egy druszámat sikerült meglepni. Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki ebben a csodában részt vett. :)

15 megjegyzés:

Erika írta...

Ez nem semmiség, ez igenis nagy dolog, legyél büszke arra, amit véghez vittél ..

Judit írta...

Nagyon jó érzés lehet, hatalmas boldogságot adtál, látszik:)

Zsuzska írta...

Minden elismerésem!

Anna írta...

csak szerintem nem az ilyen kívánságok teljesítése lenne a legfontosabb magyarországon?

Fércművek írta...

Szerintem nagyon fontosak ezek a kívánságok is. Sajnálom, ha te nem így látod. Az én döntésem volt, hogy ezt az alapítványt támogatom és akik a licitben részt vettek, szerintem egyetértettek velem. Probléma rengeteg van, ahogy alapítvány is. Ha úgy nézzük mindig van jobb hely, jobban rászoruló, de korábban már írtam róla, hogy végül is miért őket választottam. Remélem a te jótékonysági felajánlásod másokon tud segíteni.

Anna írta...

nem arról van szó,hogy az alapítvány nem megfelelő választás,vagy a gyerekek,csupán nem hiszem,hogy egy beteg,leukémiás,egyéb gonddal kínlódó gyermeknek egy laptop segítene a legtöbbet...nyilván,vagyis gondolom,hogy az ő kívánsága volt,de de lehetett volna egy műszerhez hozzájárulni,lakhatás kényelmesebb tételéhez,gyógyszerekhez,satöbbi...természetesen szó sincs róla,hogy belédkötnék,becsülöm,és nagyra tartom,amit véghezviszel,szóval nem szeretném,ha gond lenne ebből,és elnézésed is kérem,remélem,lesz esetleg húsvéti felajánlás is,örömmel beszállok én is,neked pedig szép napot!

Fércművek írta...

Ha elolvasod az alapítvány működéséről a leírást, akkor kiderül, hogy rászoruló gyerekeket támogatnak és mindennek utánajárnak, hogy tényleg jó helyre kerüljön az adott dolog. Egy beteg gyerek sokszor a családja nélkül van sokáig kórházban és egy mobil vagy számítógép a velük való kommunikációt is segítheti,amire alapból nem telne nekik. Ezért szerintem elég fontos a felépülésük szempontjából is. Arról már nem is beszélve, hogy a tanulásban is segíthet. De ha csak a játékokkal el lehet terelni a figyelmet a betegségükről, már akkor megérte. Szerintem. Pont az a lényeg, hogy valószínűleg másról sem szól az ő és a családjuk élete, mint a betegségről és ahogy a mindennapokból nekünk is jó kicsit kitörni, szerintem nagyon klassz érzés lehet valamit csak úgy, saját kívánságból megkapni.

Anna írta...

a kommunikációs csatornára nem gondoltam,teljesen igazad van...mégegyszer elnézésed kérem

az igazi Anna írta...

klassz, hogy írtam ide a nevemen egy hozzászólást és valami nagy okos folytatta a nevemben a beszélgetést...pf...

Fércművek írta...

Talán kellene egy igazi profil és akkor nem lenne félreértés.

Eva Nemeth írta...

ilyenkor én is mindig örülök kicsit (és a férc-hóemberem:) remélem, hogy jövőre is lesz!! mármint idén.. :)

Anna 2 írta...

igazi Anna,csupán szerettem volna,ha ez az egész,csudás kezdeményezés nem lesz általád cseppet bepiszkítva,és Juditnak nem törik meg a kedve
és nem kérek tőled ezért elnézést

Fércművek írta...

A kedvem nem töri meg, de mint annyi más helyzetben, meglep és elszomorít az emberek hozzáállása. Bírom én a kritikát és szívesen meghallgatom az igazi Annát, hogy ő mit tett azokért, akiken szerinte inkább kellene segíteni. A jó példájával másoknak is ötletet adhatna.

Névtelen írta...

Attól, mert beteg, ugyanúgy gyermek. Ha kezébe kapna egy csodalámpát, nyilván nem gyógyszert kérne.
Csak azt sajnálnám, ha Judit, aki az ajándékot kapta, olvasná ezt a negatív hozzáállást...

Névtelen írta...

A két Anna egy véleményen volt most meg mentené magát a második. Hihetetlen, hogy semmiben nem látjátok a jót!