2012. március 25., vasárnap

A stand

Röviden: megújult. Hosszabban: nagyon régóta vágytam egyszerű, letisztult háttérre a színes ékszerekhez. Amikor lett volna rá keretem, akkor éppen nem tudták vállalni az elkészítését, de aztán januárban minden klappolt és a mostani WAMPra készen lett. Először, amikor összeállt a kép kicsit megijedtem, hogy túl steril, de a mai debütálás alkalmával a szívembe lopta magát. :)
Bőr szivárvány, mert állítólag holnap kicsit beborul. :)

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én lájkolom! :) És nem is steril, van benne pl. zöld! :))

Anais

dyna írta...

a szépségek úgyis színesek, élénkek, tarkák. tetszik. :)

Mtunde írta...

A régi standod is szuper volt, a tartalma miatt, de ez igazán profi, és nagyon jó kis háttér. Egy ilyen standnál válogatni... hmmm...

a Matula ikrek írta...

Persze, üresen elég kis egyszerű lehet, na de telepakolva a csodás gombokkal... :o)

Mázsa Viki írta...

Juj, tudnék válogatni!!!

Zazálea írta...

dehogy steril, hogy is lenne ezekkel a színekkel, hoyg is! :)

Farci írta...

Nagyon mutatós! És mennyi szépség! :)

Zsuzska írta...

Ó, de szép! Szívesen körbejártam volna élőben, de egyszer csak eljutok. Kár, hogy nem lehet nagyítani a képet, virtuálisan körbejártam volna szemezgetés céljából. :)
Tényleg, kellene egy panorámakép vagy nem is tudom hogy mi csak a standról, ami utána virtuálisan körbejárható, így aki nincs ott élőben, ott lehet az informatikának köszönhetően. :D

katafolt írta...

Nem steril az, hanem letisztult :)
Nagyon jó háttér a sok kis színesnek!

Szilvi írta...

Sokadszor gratulálok már a profizmusodhoz, a céges autód is szuper. Ennél a standnál nem lehet nem megállni, és mindent alaposan végig kell nézegetni bizony. Csak egy baj van, hogy nagyon nehéz lenne választani a sok szépség közül. Egyszer csak eljutok már én is hozzád.