2012. április 14., szombat

New shapes

Eltűnésem oka elég banális. Még mindig arra vágyom - sőt egyre inkább - hogy egy ilyen eltűnés után csodálatos képeket hozzak nektek egzotikus helyekről, az örök napsütés földjéről, de a realitás mindig teljesen más. Az influenza egy elég ágyba parancsolós, ámde makacs példányát sikerült kifognom, ami a maradék kis erőmet is elvitte, sajnos a kedvemmel együtt. Mostanában magammal sem voltam túl jóban, a műhelyig egyáltalán nem jutottam el, határozottam éreztem, hogy alkotás nélkül semmi vagyok. Ami valahol félelmetes, hogy egy Shrek féle hasonlattal éljek, az ember jobb, ha hagyma és több rétege is élteti. De hát ilyenek a szélsőséges emberek, na mindegy, el is kalandoztam...

A lényeg, hogy holnap WAMP és ugyan egyáltalán nem haladtam a saját tempómban, de azért viszek újdonságot is. A formák közül a kerek a kedvenc, ez nem is kérdés, de azért az ember szeret kísérletezni. Ezeknek a formáknak sem tudtam ellenállni, sőt magyarul is készült egy pár darab a Toldinak és a Pendragon legendának hála. (Nem kell a szívekhez kapni, olyan példányokat áldoztam fel, amik másra már nem igen voltak jók. :) )


Azért hogy legyen valami nyári feeling,az elmaradt képek helyett hoztam egy láncot:

6 megjegyzés:

Bomboniera írta...

Örülök, hogy meggyógyultál, mert miattad megyünk a Wampra, még sosem voltunk!!! Valami kell, ami bearanyozza a holnapi esős vasárnapot.

Tündéri Lonka írta...

Ó, Judit, én annyira nem értelek, csodálatos minden, minden, amit készítesz!

Mirci írta...

Csodaszépek!

zsuzska néni írta...

A Pendragon legendásat egyből kitaláltam, mikor még nem olvastam bele a bejegyzésbe, csak a képet néztem:)

Fércművek írta...

:) Örülök, ha másnak is ennyire. :)

vakarcs írta...

Kedves Judit!
Mióta láttam ezt a posztot (régen volt), a téglalap alakú medálalapot kutatom, ajándékba készítenék nyakláncot. Kaphatok egy kis segítséget esetleg, hogy hol szerezhetnék be egyet ilyet? :)
Köszönöm előre is:
Flóra