2012. május 2., szerda

Új gyűrűk

Nem panaszkodom, nagyon jól telt ez a pár nap. Gasztro túra Budapesten Borshekával, Old timer show régi jó baráttal, ebéddel megspékelve, Kopaszi gát hajnalban, amikor még csak a kacsákkal kell megküzdeni a helyekért, viszont nem süt pecsenyére a nap és lezárásként családi délután sok huncut gyerkőccel. Csuda jó kis napok voltak, amibe egy kis munka is belefért, úgyhogy készültek új dolgok is.

Kezdjük a hetet csupa széppel, jóval, pozitív gondolattal. 

Ebben segítenek ezek a gyűrűk. :)


Nektek is jól telt? :)

1 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

Dejóó kis programotok volt!! old timeren de réég voltam... 1 éves volt asszem a fiam.. Kopaszi gát nagy kedvenc volt, míg otthon laktunk, azóta is hiányzik ki-kiruccanni oda meg mindig eszembe jut a mini esküvői fotózásunk amott a nagy dög melegben meg a fagyiiiii:)
egész 7végén, 7főn és máj.1-én is egyedül voltam gyerkőcökkel :( pasinak meg munkával, köhögéssel, pollenallergiával, de a családi fagyizás az nagyon jóóóó volt :) és várom már nagyon a júliust, 1 hónap Balcsi!!(remélem többet fürdünk, mint tavaly...)
addig is elkezdek mozogni végre meg GI diétázni haha... semmi cukor, semmi liszt... hát meglátjuk hogy jön össze, de szimpi, h eleve úgy indít, no de nem kihagyni egy étkezést sem!! :) adagokban a titok elvileg no és a glikémiás indexben...
és úúúúúúgy várom már, h tengerészes láncodat felvehessem majd a parton -hamarosan :)