2012. szeptember 30., vasárnap

menetREND

Rend kell, főleg így év vége felé, mert besűrűsödnek a napok, a tennivalók. Úgyhogy gyorsan leírom mire lehet számítani. 
A karácsonyi rendelésekkel kezdem. Mivel az év végén a vásári menetrend nagyon sűrű lesz, előre le kell zárnom ezeket a listákat, hogy el is készüljenek időre a fércek, ékszerek. Aki FÉRCet szeretne rendelni karácsonyra, az október 14-ig írja meg nekem. aki ÉKSZERt szeretne, október 28-ig írja meg nekem a megrendelését. Sajnos nem tudom garantálni azokat a rendeléseket, amik a két időpont után futnak be. 

Ezen kívül még fontos tudnivaló, hogy mivel még 23-án is előreláthatólag vásárban leszek, másnap pedig már Karácsony, a korábbi hétvégéken kell majd készülnöm az ünnepre. Tudom, hogy ez magánügy, de titeket abból a szempontból érint, hogy hétvégén nem leszek elérhető. Próbálok a legtöbbször azonnal válaszolni, de most a saját érdekemben ezt be kell vezetnem. Nagy fennakadás nem lesz, de gondoltam előre szólok, hogy ügyintézés most csak a hét 5 napján lesz. :)

A vásárok, a megrendelések és maga a készítés mellett eléggé akadozik a boltok feltöltése. Így van ez ha az ember mindent maga csinál. :) Ezért is szeretném újra felhívni a figyelmeteket, hogy bátran vásároljatok az ETSY-s boltból is, mert ott most nagyobb a választék. Magyarországi címről használjátok a HUN30 kuponkódot és az ottani ár - 30%-ért vásárolhattok. Sajnos csak abban az esetben tudtok olcsóbban hozzájutni ezekhez az ékszerekhez, ha használjátok ezt a kuponkódot, később már nem tudok változtatni az áron. Köszönöm a megértést! :) 

Akit érdekel, annak írom, hogy idén is elindul a fércadventi jótékonysági licit december 1-jén. Nagyon készülök rá, lesznek meglepetések is, kukkantsatok majd be minden nap! Én már most izgulok. :)

Nagyon remélem, hogy zökkenőmentesen és mindenki megelégedésére zárhatom majd ezt az évet is! Mindenkinek jó készülődést az Ünnepekre!

3 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

...és lehet kérdezni, ami etsy-n van az csak ott van v.emilben is lehet olyat rendelni majd? pl. fércalapra a tengerész lánc? meg az a kék bőrös+kék gyöngyös füli érdekelne...:)

Fércművek írta...

Onnan a legegyszerűbb megvenni, mert ami ott van, az rögtön postázható, készen van, nem kell rá várni. :)

Hajnalka Nagy írta...

ok akkor megrendeltem úgy :) de még szeretnék majd 1-2 dolgot, jóóó? :) majd emilben a többi...:)