2012. november 5., hétfő

Minek ez a rohanás?

Ma jól megtalált ez a kép. 


Minden személyes töltet nélkül, de az utóbbi napokban, hetekben úgy érzem olyan dózisban ért utol az emberek árnyoldala, hogy kicsit a hitemet vesztettem ebben a világban. Ha lenne lehetőség, rögtön beugranék Dr. Emmett Brown autójába és visszarepülnék az időben. Egy kicsit lelassulni, beszűkülni.  Mert én tudom, hogy fontos a tudás, az információ is hatalom, de úgy érzem út közben már több a negatív töltet, mint amit kezelni tudok. 
Nem szokásom, de már most a jövő évi fogadalmaimon agyalok, az egyszerűsödés jegyében. Próbálkozom új irányokkal, próbálom a külső és belső pörgést is lelassítani, mert nem is olyan régen tényleg volt egy olyan pillanat, amikor szó szerint megálltam, hogy megkérdezzem magamtól, hova is rohanok? Vannak évek óta halogatott elképzelések, ötletek, amiket ideje lenne megvalósítani. Ez talán fog egy kis változást hozni a blog életébe is. Úgyis vannak, akik évek óta figyelik a változásaimat, talán ezt sem fogják bánni. :)

2 megjegyzés:

Hajnalka Nagy írta...

milyen változást??...

kisvörös írta...

Szia Judit!

Érdekes, amit írsz... Ha nekem rossz napom van, akkor megnézem a blogod és jobb lesz. Tényleg!
Egy nagy multi cégnél luggatom az agyam napi 10-12 órában és ha elszörfölök a zsebrémek, szalagsünik meg fregoli farkasok univerzumában érzem a rehabilitációt :)