2013. január 4., péntek

2013

Jogos volt a kritika, hogy elhanyagoltam a boltot, de az egyik fogadalmam idén - eddig tartom! :) - hogy rendszeresen töltögetem a polcokat, úgyhogy érdemes többször is bekukkantani. 

Újdonság, hogy új munkaerőként Edit, a próbababa is segíti a munkát és bemutatja hogy mutatnak a láncok felvéve. (Nem tudom a későbbiekben hogy hat ez a kollegiális viszonyunkra, de kicsit irigykedek, hogy rajta nem látszik a karácsonyi lakmározás...)


Idén is rengeteg tervem van, a fércművek fejlődése fontos pont az életemben, de ebben az évben két lényeges feladat is áll még előttünk. Hátha ezt is meg tudom majd közelíteni kreatívan. :) Még iskolakezdés előtt új szobát kapnak a fiúk, amit szinte nulláról kell megvalósítani. És persze utána az iskolakezdés sem okoz majd kevesebb fejtörést, hiába töltöttem a fél életemet...ja, nem sokkal többet :) - iskolában. Azért mégis más ez a másik oldalról. :) Most úgy gondolom ez az év nem lesz olyan vad vágta, mint az eddigiek, de majd meglátjuk mi fér bele a 2013-as évösszefoglalóba. 

Köszönöm, ha a vad vágta után a lassú galopp idején is itt lesztek! :)

(Ú, ide most kellene valami lovacska, vagy lovas ékszer... de sajnos mind elkelt.)

1 megjegyzés:

Kathy írta...

:)) Igen nekem is ez a bajom a probabakkal! :))