2013. március 1., péntek

Hirtelen

Hirtelen felindulásból elkövetett vásárlást, hirtelen felindulásból elkövetett blogbejegyzés követ. :)

Mert úgy tűnik Japánból hamarabb megérkeznek a rendelt dolgok, mint mondjuk itthonról. Na nem mondom, hogy olcsóbb, mert nagyon nem, na de a minőség és az idő sokszor tényező, úgyhogy határozottan fogom keresni arrafelé a kereskedelmi kapcsolatokat. (Ez így elég hivatalosnak hangzik? :) )


A történet tulajdonképpen másfél évvel ezelőtt kezdődött, amikor apukámmal Londonban jártam és pár napig kedvünkre válogattunk, kincseket kerestünk a helyi jótékonysági boltokban. Nehéz ezekre ráhúzni a turkáló szót, mert nem azok, de valami hasonló. Itt esett meg, hogy sok más mellett hazajött velem egy kisautókkal teli kisméretű ing, ami szerelem volt első látásra. A műhelyben a 'heavy traffic' nevet kapta és nagy örömömre nem csak nekem, hanem nektek is megtetszett, úgyhogy népszerű darabja lett a textilkészletemnek. Sajnos - szokásommal ellentétben - nem tettem el az ing márkáját mutató címkét, így nem tudom honnan való volt az anyag.


Egy héttel ezelőtt az Etsy-n böngésztem, minden cél nélkül bámészkodtam az anyagok között - ha sok s jóból (értsd. nagyon összejött minden...), ez gyakran megesik velem, mert kell a szép, legalább a szememnek  - és akkor megdobbant a szívem. Mert megtaláltam ezeket az autókat, 4 másik színben. Nagy meglepetésemre Liberty anyagok eredetileg. A londoni vásáros úton ellátogattam hozzájuk is, tátottam a számat, de gondoltam nekem kicsit sok a minta - már ha létezik egyáltalán ilyen fogalom textilkedvelőknél. :) - és üres kézzel jöttem haza. 

Ma már meg is érkeztek és az ugye nem volt kérdés, hogy a minta szerelem, de őszintén meglepődtem a kiváló minőségen. Tiszta élvezet őket kézbe venni, annyira finom anyagok. Határozottan úgy érzem, hogy nem ez volt az utolsó rendelésem, főleg, mert a kedves eladó még más mintákat is tett a csomagba a többi mellé. 


Na megyek is simogatni ezeket a szépségeket. :)


3 megjegyzés:

Hobóc írta...

Még a bélyegek is csodásak! :)

En - Hababann írta...

A japán posta híresen gyors. :) Talán ott is szeppuku fenyegeti a vezérigazgatót, ha késnek :P

Krecz Izabella írta...

Beatrix Potter bélyegek! <3